Οι τζιχαντιστές-μισθοφόροι στην Τρίπολη καλούν “αδελφούς” τους από Τυνησία εναντίον LNA

1591
μισθοφόροι

Στο twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στο βίντεο που έχει αναρτήσει, μαχητές του ISIS, μέσα από την Τρίπολη, όπως ισχυρίζονται, “καλούν τα “αδέρφια” τους από την Τυνησία να μπουν στη μάχη ενάντια στο Λιβυκό Εθνικό Στρατό, για να υψώσουν τη σημαία του Χαλιφάτου. Είμαστε εδώ για να κόψουμε τα κεφάλια των απίστων“.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1218802151557824513

Χαλιφάτο στη Λιβύη; Και εμείς θα μείνουμε σιωπηλοί;…..

Ενώ το προσχέδιο συμπερασμάτων σε ένα από τα σημεία του ζητά από τις εμπλεκόμενες πλευρές τον τερματισμό των εχθροπραξιών με στόχο να επιτευχθεί μια διαρκής κατάπαυση του πυρός, ο Ερντογάν, “εγγυητής” όπως δήλωσε, της επόμενης ημέρας στη Λιβύη για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, στέλνει μισθοφόρους τζιχαντιστές από τη Συρία, ενώ ήδη υπάρχουν τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του στη Λιβύη!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Ahmed Al-Mesmari δήλωσε ότι το αεροδρόμιο της Μιτίγκα αποτελεί διαμετακομιστικό κόμβο για τον τουρκικό στρατό.

Ανέφερε ότι 2000 τρομοκράτες έχουν μεταφερθεί από την Τουρκία στη Λιβύη, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι από τους μισθοφόρους αυτούς προέρχονται από στρατιωτικές δυνάμεις, οι  οποίες έχουν ιδρυθεί από το Κατάρ (ταξιαρχίες των Samarkand,Sultan Murad, Noureddine Al-Zinki).

Αυτή τη φορά η Λιβύη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, όπως η Συρία του Μπασάρ Αλ Άσαντ, που ακόμα δίνει την μάχη με τη στήριξη της Ρωσίας στο τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών στην Ιντλίμπ, θα αγωνιστεί με τον λαό και τον στρατό της ενάντια στις επιδιώξεις για τη σύσταση χαλιφάτου… Ο Λιβυκός λαός έκλεισε τους τερματικούς σταθμούς εξαγωγής πετρελαίου για να σταματήσει η χρηματοδότηση ξένων μισθοφόρων-τζιχαντιστών από το καθεστώς Σάρατζ στην πατρίδα τους.

Θα σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες δίπλα τους;…… Η Αριστερά, ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος η κοινωνία των πολιτών θα μείνουμε ουδέτεροι;……

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας