Επιδρομή εισπρακτικών σε φτωχά νοικοκυριά, παρά την πανδημία-Ο Αδ.Γεωργιάδης τις καλύπτει

    705
    Επιδρομή εισπρακτικών σε φτωχά νοικοκυριά

    Τα «κοράκια» των εισπρακτικών απέκτησαν και επίσημα πολιτικό εκπρόσωπο: Τον υπουργό Επενδύσεων κι Αναπτύξεως, Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την πρακτική των εισπρακτικών εταιρειών να τηλεφωνούν εν μέσω πανδημίας – με λουκέτα στα καταστήματα και επιδόματα στους εργαζόμενους – και να απαιτούν με κάθε είδους απειλές να πληρωθούν. Αρκεί να το κάνουν με «αξιοπρέπεια»!

    Μάλιστα για να έχει και πιο επίσημο «χρώμα» η πλήρης πολιτική κάλυψη ο  Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε στις συγκεκριμένες αναφορές από το βήμα της Βουλής.  «Οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν» ξεστόμισε ο Γεωργιάδης στη Βουλή και πρόσθεσε: «Τα χρέη είναι για να πληρώνονται».

    Συγκεκριμένα, έκανε κι ολόκληρη… ανάλυση για να εξηγήσει τις αθλιότητες που είπε: «Είναι άλλο πράγμα η συζήτηση για το πώς θα διευκολύνουμε τους ανθρώπους να πληρώσουν τα χρέη τους που είχαν προ της πανδημίας (…) και είναι διαφορετικό πράγμα να πούμε στον κόσμο “μην πληρώνεται τα χρέη σας”. Τα χρέη είναι για να πληρώνονται. Αυτή είναι η βασική αρχή του οικονομικού συστήματος το οποίο ζούμε».

    Συμπλήρωσε, λίγο μετά: «Σήμερα οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν (…) Τι εμείς μπορούμε να κάνουμε; Να ελέγχουμε το θεσμικό πλαίσιο». Τέλος, επειδή πάνω απ’ όλα η πολιτική της κυβέρνησης είναι… ανθρώπινη, κάλεσε τις εισπρακτικές εταιρείες, «η όχληση να γίνεται με αξιοπρέπεια»…

    Οι δηλώσεις στο βίντεο μετά το έκτο λεπτό:

     

    Βασική πηγή ημεροδρόμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας