«Επαγγελματίες» είναι. Να μην κοιτάξουν το μέλλον τους;

1867
τουρισμού

Να τα λέμε να τα γράφουμε, όπως μας καλούσε κάποτε να το κάνουμε ο Νίκος Αναστόπουλος.Το κείμενο γράφεται με αφορμή την… μεταγραφή του Χάρη Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία.

Μεταγραφική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί τον “άρπαξε” μέσα από τα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο διαπραγματευόταν τη μετακίνησή του ο εν λόγω.

Προφανώς του προσφέρθηκαν καλύτερα ανταλλάγματα και αποφάσισε να συνεχίσει την (πολιτική) καριέρα του στη Νέα Δημοκρατία. Μπορείς να το πεις και προσωπική του επιτυχία.

Ο πρώην επικεφαλής της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρης ξεκίνησε την καριέρα του από ένα μικρό (πολιτικό) σωματείο, το ΠΟΤΑΜΙ και αποφάσισε σχετικά γρήγορα να αποδεσμευτεί.

Εδώ να επισημάνουμε ότι ο κ. Θεοχάρης θα μπει στας δέλτους της πολιτικής ιστορίας διότι ίδρυσε δικό του κόμμα και κατάφερε να διαγραφεί από αυτό. Έτσι έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του με κάποιο μεγαλύτερο σύλλογο.

Θα σκεφτεί κανείς ότι πριν από περίπου ένα χρόνο είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ενταχτεί ποτέ στη Νέα Δημοκρατία. Ας μην μένουμε σε τέτοιες… λεπτομέρειες όταν κάποτε ο Γιώργος Δεληκάρης είχε μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης έβριζε πατόκορφα τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά αλλά τώρα έφτασε να γίνει αντιπρόεδρός της και να της καθορίζει το στυλ του (πολιτικού) παιχνιδιού της.Στη Νέα Δημοκρατία θα βρει κι άλλους που πήραν μεταγραφή από το ΠΟΤΑΜΙ. Την Κατερίνα Μάρκου (με μεγάλη εμπειρία στις μεταγραφές) και τον Ιάσονα Φωτήλα.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η (Κοινοβουλευτική) Ομάδα του Ποταμιού έχει αιμοδοτήσει με πολλά στελέχη της τις μεγαλύτερες (κοινοβουλευτικές ) ομάδες.

Ο κ. Μπαγιώργας για παράδειγμα έχει πάρει μεταγραφή στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Δυο ακόμα από το ΠΟΤΑΜΙ ετοιμάζονται να πάρουν μεταγραφή. Ο Δημήτρης Ψαριανός που διακρίνεται ιδιαίτερα στις μετακινήσεις, είχε φορέσει πολλές φανέλες και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τη γαλάζια.

Το ίδιο συνέβη προσφάτως και με τον κ. Τατσόπουλο που πέταξε γρήγορα τη φανέλα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από καιρό… μελέτης των προτάσεων που είχε, εξασφάλισε το (πολιτικό) μέλλον του φορώντας τα γαλάζια.

Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο κ. Αμυράς. Ο κ. Δανέλης, -μετρ κι αυτός των μετακινήσεων- θα επιστρέψει κατά πως δείχνουν τα πράγματα στα… ροζ. Ομάδα (πάντα Κοινοβουλευτική) που τροφοδοτεί με… παίκτες άλλες μεγαλύτερες είναι χωρίς αμφιβολία αυτή της Ένωσης Κεντρώων.

Η κα Μεγαλοοικονόμου εστράφη προς ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καρράς προς την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ο κ. Κατσιαντώνης προς τη Νέα Δημοκρατία. Εσχάτως ο κ. Σαρίδης εξεδήλωσε τη διαθεσιμότητα του προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο κ. Στάθης Παναγούλης φαίνεται πως θα ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν όλες αυτές οι μετακινήσεις. Είναι λογικό κάθε… επαγγελματίας όταν φουντώνει η μεταγραφική περίοδος (εκλογές) να κοιτάζει το συμφέρον του και να επιχειρεί να πάρει μεταγραφή εκεί που του προσφέρονται καλύτερα συμβόλαια και προοπτικές. Το ίδιο κάνουν από την πλευρά τους και τα κόμματα (αυτού του είδους τα κόμματα)…

Υ.Γ Υπάρχουν κι αυτοί (ελάχιστοι) που δεν καταδέχονται να εξευτελίζεται η φανέλα που φορούσαν. Είναι αυτοί που δεν καταδέχονται να πάρουν μέρος σε ένα παιχνίδι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο και αποφασίζουν πως είναι καλύτερα να μείνουν χωρίς (τέτοιου είδους) ομάδα. Αλλά αυτοί μάλλον δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το (επαγγελματικό) τους συμφέρον…

*Πηγή: pagenews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας