Εκδικάζεται 2/5 στο ΣτΕ η προσφυγή για την Πικροδάφνη- Χρειάζεται η παρουσία μας

1714
στε
 Για να αποτραπεί η κοπή 776 δέντρων, η αλλαγή στο κλίμα των πόλεων (κάτω από συνθήκες υπερθέρμανσης του πλανήτη), η υποβάθμιση της ποιότητας του αέρα, της αισθητικής του τοπίου, της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας…
Χρειάζεται η παρουσία μας, η συμπαράστασή μας στο ποτάμι που κινδυνεύει….Περιμένουμε όσους από εσάς ΘΕΛΕΤΕ και μπορείτε!

9:30-1130 θα μοιράζουμε ενημερωτικά φυλλάδια (επισυνάπτονται) έξω από το ΣΤΕ (Πανεπιστημίου 47-49) και θα αναρτήσουμε πανό. Στη συνέχεια θα περάσουμε στην αίθουσα για να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία.
Σύμφωνα με το Σχέδιο Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Αττικής:
Στο Υδατικό Διαμέρισμα Αττικής, αναγνωρίζονται αξιόλογοι υγροβιότοποι, που φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία υδρόβιων οργανισμών και οι οποίοι χρήζουν προστασίας από τις πιέσεις ανθρωπογενούς προέλευσης. Οι περιοχές αυτές είναι το ρέμα Πικροδάφνης και η εκβολή του, το έλος Βουρκάρι Μεγάρων και ο υγρότοπος Πάχης και η λίμνη Κουμουνδούρου. Στόχο του μέτρου αποτελεί η ανάδειξη των περιοχών αυτών μέσω της οριοθέτησής τους και της εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών διαχείρισης των υγροβιότοπων.»
Βλέπε περισσότερα: http://kipi.gr/?p=5109

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας