Εισαγωγή ρωσικού εμβολίου τώρα και τεστ σε όλο τον πληθυσμό!

2015
Εισαγωγή ρωσικού εμβολίου τώρα

Η κυβέρνηση με την συνεχή επιβολή σκληρών lockdown ματαιοπονεί να τιθασεύσει τον κορονοϊό, ενώ καταδικάζει σε «θάνατο» την οικονομία και την κοινωνία.

Πρώτον: Ενώ βασικό μέτρο (φυσικά όχι το μόνο) για την ανακοπή της πανδημίας είναι το εμβόλιο, η κυβέρνηση απέτυχε να ανταποκριθεί στις σχετικές ανάγκες τόσο για τον εφοδιασμό με ικανό αριθμό εμβολίων όσο και με την οργάνωση σχετικών υποδομών για την πραγματοποίηση τους.

Το πρώτο και βασικό μέτρο στο οποίο, έστω και τώρα, πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση είναι να παραγγείλει άμεσα(χθες) και να εισαγάγει επειγόντως και μαζικά σε ικανές ποσότητες το ρωσικό αλλά και το κινεζικό εμβόλιο, σταματώντας να παίζει το παιχνίδι της απομόνωσης της Ρωσίας και του ψυχρού πολέμου ακόμα και σε βάρος της υγείας και της ζωής των πολιτών.

Δεύτερον: Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκινήσει άμεσα, εδώ και τώρα, κάτι που όφειλε να κάνει από την πρώτη στιγμή: Να εφαρμόσει ένα ταχύτατο πρόγραμμα μαζικών τεστ για να καλύψει όλον τον πληθυσμό και στη βάση αυτών των αποτελεσμάτων και της προγραμματισμένης επανάληψης των τεστ, να σχεδιάσει μια στοχευμένη και όχι μια γενική και αόριστη οριζόντια πολιτική μέτρων, η οποία αποδεικνύεται αναποτελεσματική για την ανακοπή της πανδημίας.

Θα προχωρήσει, όμως, η κυβέρνηση σε αυτά τα μέτρα ή θα συνεχίσει, μπροστά και στο τρίτο κύμα της πανδημίας, μια ατελέσφορη πολιτική «ακορντεόν» με οριζόντια lockdown επί της κοινωνίας, πολιτική που κινδυνεύει επιπλέον να βουλιάξει την χώρα στην οικονομική ασφυξία και στα χρέη, χωρίς να περιορίζει ουσιαστικά και τα θύματα.

Π.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας