Εγκληματίες και ξενόδουλοι: Ξεπούλησαν και την ΕΕΣΣΤΥ στην Ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ

2171
ΕΕΣΣΤΥ

Μια κυβέρνηση αδίστακτων, κυνικών και ξενόδουλων ξεπουλάει φέτα-φέτα την χώρα, εκμεταλλευόμενη την συναίνεση πολιτικής υποτέλειας στην πολιτική ζωή και την αδράνεια των πολιτών, οι οποίοι μπορεί να αγανακτούν και να βρίζουν αλλά δεν ξεκολλάνε από τον καναπέ.

Σήμερα Δευτέρα (29/10), το ΤΑΙΠΕΔ δια του δοτού Προέδρου του Άρη Ξενοφού, υπέγραψε την κατάπτυστη σύμβαση ξεπουλήματος του 100% της Ελληνικής μονοπωλιακής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) στο άλλο μονοπώλιο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία, ως γνωστόν έχει εκποιηθεί εξ ολοκλήρου και μάλιστα έναντι πινακίου φακής, στην Ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A.

Το ξεπούλημα, μάλιστα της ΕΕΣΣΤΥ, έγινε στην εξευτελιστική τιμή των 22 εκατ. ευρώ, γεγονός που ολοκληρώνει το μέγα σκάνδαλο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ έχει εξελιχθεί στην πλέον επαίσχυντη και αδίστακτη ξεπουληματική κυβέρνηση, η οποία χωρίς κανένα φραγμό, έχει βαλθεί να εξαφανίσει από την ελληνική μπανανία κάθε ίχνος δημόσιας στρατηγικής επιχείρησης και εθνικού πλούτου.

Το ερώτημα ανήκει πλέον στους πολίτες: Γιατί την ανεχόμαστε, γιατί ανεχόμαστε όλο αυτόν τον εσμό εθνικών εγκληματιών που αντιπροσωπεύει το σημερινό σύστημα; Εξέγερση τώρα, η μόνη απάντηση.

N.Z

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας