Διαμαρτυρία ΛΑ.Ε – Παλαιστινίων (πρεσβεία των ΗΠΑ, 18:30) για τις επιθέσεις

2135
διαμαρτυρία

Διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε, παλαιστινιακών οργανώσεων και της επιτροπής αλληλεγγύης στη Συρία, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σήμερα Σάββατο στις 18:30.
Η ΛΑ.Ε μαζί με παλαιστινιακές οργανώσεις και την επιτροπή αλληλεγγύης στην Συρία, διοργανώνουμε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου, στις 18:30 έξω από την αμερικανική πρεσβεία, διαμαρτυρία ενάντια στη βρώμικη και παράνομη πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ-Γαλλίας-Βρετανίας εναντίον της Συρίας.
Κάτω τα χέρια από την Συρία!
Καμία εμπλοκή της χώρας μας στην εξυπηρέτηση των αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων.

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης στην Συρία

Η σημερινή δολοφονική επίθεση που επιχειρήθηκε από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους του ενάντια στο λαό της Συρίας, αποτράπηκε λόγω της σθεναρής αντίστασής του συριακού λαού, αλλά και της ετοιμότητας και της ικανότητας των συμμάχων του.
Τα γεγονότα που τρέχουν αναδεικνύουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλο και πιο καθαρά την πραγματική εικόνα της κατάστασης: Από τη μία οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ προσπαθούν να σκορπίσουν το θάνατο και την καταστροφή με μόνο στόχο να συνεχίσουν να διαφεντεύουν το χάος που γεννούν.
Από την άλλη ο συριακός λαός με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή του και τους συμμάχους του τη Ρωσία, το Ιράν, τη Χεζμπολάχ κλπ. κατορθώνει με την αντίστασή του να τους σταματά.
Όσο όμως ξεκαθαρίζει η κατάσταση, άλλο τόσο μεγαλώνουν και οι δικές μας ευθύνες. Οι μέρες των ιδεολογημάτων των ίσων αποστάσεων και των ουδέτερων προς όλους κριτικών, έχουν αντικειμενικά περάσει. Στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή στην περιοχή μας, τα παιχνίδια έχουν πια τελειώσει, οι ώρες που έρχονται είναι ώρες επαγρύπνησης και δράσης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι το τελευταίο φυλάκιο του πολέμου, όπως θέλουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τη στήριξη των ντόπιων κυβερνώντων.
Η ΣΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΣ 6:30 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας