Για να τελειώνουμε με τους Πολάκηδες και τον αυριανισμό του ΣΥΡΙΖΑ

1708
ΣΥΡΙΖΑ
Για να τελειώνουμε……
Ο Κυμπουρόπουλος εξέφρασε μία εντελώς λάθος άποψη, άποψη που ταυτίζεται με αυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Καθένας έχει δικαίωμα να αντιπαρατεθεί στην νεοφιλελεύθερη άποψη του, με “άποψη”, με επιχείρημα πολιτικό, λογικό και πάνω από όλα ηθικό.
Να απαντήσεις στον Κυμπουρόπουλο με απάντηση “Είσαι ΑΜΕΑ, τι μιλάς……”, είναι σκέτο αυριανισμός…..Αυτό έκανε και ο Πολάκης!
Αν και τιμά τα λίγα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέθηκαν στον Παύλο Πολάκη, η κάλυψη που του παρείχε ο Τσίπρας και η πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος, έρχεται εντελώς φυσιολογικά.
Ο Αυριανισμός έχει καταλάβει το κυβερνητικό μόρφωμα από το καλοκαίρι του 2015, όταν τότε “κέντρα του Μαξίμου” τροφοδοτούσαν “κίτρινες” επιθέσεις εναντίον όσων αποχωρούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μη αποδεχόμενοι την μνημονιακή κωλοτούμπα. 
Συμφωνεί, διαφωνεί σήμερα με τον Λαφαζάνη, την Κωνσταντοπούλου τα αυριανίστικα άρθρα, που ψυχιατρικοποιούσαν τους αντιπάλους ή εφεύρισκαν φανταστικές εφόδους σε νομισματοκοπεία, είχαν την σφραγίδα και τότε του Τσίπρα.
Ο αυριανισμός μέχρι σήμερα αποτελεί το κύριο στοίχειο της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πολάκη, τον Παππά να ηγούνται εμετικών επιθέσεων, που τις περισσότερες φορές εκδηλώνεται σε μορφή διαδικτυακής λάσπης από τα έμμισθα τρολ της Κουμουνδούρου. Τα “Fake news” έχουν μπει στην φαρέτρα του κυβερνητικού στρατοπέδου και ξοπίσω πάει και η Νέα Δημοκρατία.
Και κλείνω επισημαίνοντας ότι η λάθος άποψη Κυμπουρόπουλου πριμοδοτήθηκε επικοινωνιακά εν τέλει από τον ίδιο τον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Απέναντι στον εμετό του Πολάκη, η άποψη Κυμπουρόπουλο φώλιασε σε πολλές συνειδήσεις.
Αυτό που μας κυβερνά από το καλοκαίρι του 2015, όχι απλά δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και τις αξίες της, είναι ένα επικίνδυνο για το μέλλον κράμα πολιτικής λαικισμού, αμοραλισμού, και Βοναπαρτισμού μαζί.
 
Ξεκουμπιστείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας