Γεννηματά: Δείχνει το μετεκλογικό αύριο. Προτείνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ!

4243
γεννηματά

Η Φ. Γεννηματά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και καμία αναστολή, απεύθυνε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανοιχτή πρόσκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για μια κυβέρνηση «εθνικής συνεννόησης».

Ελάτε, είπε η Φ. Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, «να κάνουμε μια μεγάλη κυβέρνηση ώστε να πάει στους εταίρους το μήνυμα και να τους πει: δεν βγαίνουμε με 3,5% πλεόνασμα».

Και τότε, όπως υπονοεί η Φ. Γεννηματά, οι εταίροι, τρέμοντας από τον φόβο τους, θα κάνουν πίσω, μπροστά στην ενωμένη ισχύ των περήφανων, ανυποχώρητων κομμάτων, τα οποία έχουν αποδείξει περίτρανα την ανυποχώρητη στάση τους!

Όταν, μάλιστα, η Φ. Γεννηματά ρωτήθηκε αν είναι πιθανή μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, η ετοιμόλογη Φώφη απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό «Γιατί όχι; Δεν είμαστε στην δεκαετία του ’80 με τις κοκορομαχίες». (Είναι αξιοσημείωτο, ότι η κ. Γεννηματά είπε και κάποια αλήθεια, χαρακτηρίζοντας – και σωστά – τις πολιτικές διαμάχες στον κατεστημένο την δεκαετία του ’80. Και σήμερα κ. Γεννηματά; Σήμερα; Τι είναι;).

Οι δηλώσεις, θέσεις και προτάσεις της Φ. Γεννηματά δεν είναι απλώς κάποια επιθυμία της ίδιας για να «τρουπώσει», ως γνήσια εξουσιολάγνα, στην κυβέρνηση.

Είναι κάτι πολύ παραπάνω.

Είναι το ανομολόγητο μέλλον που σχεδιάζεται για το μετεκλογικό αύριο αυτής της χώρας.

Το ανομολόγητο μέλλον που είναι κάτι πολύ παραπάνω από εφικτό, γιατί ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, πέρα από διαφορετικές ιστορικές διαδρομές, μοιάζουν ως σταγόνες νερού.

Δοξάστε τους! Κατέστρεψαν ένας-ένας την χώρα. Τώρα με την ψήφο σας θα την καταστρέψουν και από κοινού.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας