Βρώμικα κομματικά και εκλογικά παιχνίδια ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ευ. Βενιζέλου με φόντο το Σύνταγμα

2095
πολυνομοσχέδιο

Τα παιχνίδια των τελευταίων εικοσιτετραώρων σχετικά με το Σύνταγμα αποτυπώνουν την βαθιά παρακμή ενός σάπιου πολιτικού σκηνικού, που βυθίζει την χώρα στα τάρταρα.
Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε με άνοιγμα στο άνοιγμα της Φ. Γεννηματά για αναθεώρηση του Συντάγματος, με συνέπεια ο Ευ. Βενιζέλος να βάζει «μπουρλότο» στην ΔΗ.ΣΥ, διαβλέποντας συνοικέσιο ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗ.ΣΥ, ενώ ο ίδιος επιθυμεί γάμο και μάλιστα γρήγορο του συνονθυλεύματος της ΔΗ.ΣΥ με τη ΝΔ.
Το Σύνταγμα, έτσι κι αλλιώς, κουρελιασμένο και καταρρακωμένο από τα μνημονιακά κόμματα και από μια καθεστωτική Βουλή, γίνεται κλωτσοσκούφι  στα πιο ευτελή μικροκομματικά παιχνίδια ενός παρακμιακού πολιτικού σκηνικού.
Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο επαναστατικό δημοκρατικό Σύνταγμα από μια λαϊκή Συνταγματική συνέλευση, που, για να γίνει πραγματικότητα, απαιτεί να πεταχτεί στα σκουπίδια όλο το εθελόδουλο παραδομένο πολιτικό προσωπικό και να συγκροτηθεί μια νέα λαϊκή εθνοσυνέλευση με αντιπροσώπους, άμεσα ανακλητούς, που θα δεσμευτούν για τις μεγάλες τομές ελευθερίας, δημοκρατίας, λαϊκής συμμετοχής, εθνικής ανεξαρτησίας, εθνικής κυριαρχίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και παραγωγικού κοινωνικού μετασχηματισμού που έχει ζωτική ανάγκη η χώρα.

Λ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας