"Βρέχει λεφτά και εμείς κρατάμε ομπρέλα"!

2085

Λύσσαξε ο Κυρ. Μητσοτάκης να κλείσει άρον – άρον η αξιολόγηση.
Και ενώ πιέζει αφόρητα, πάση θυσία, εδώ και τώρα, να κλείσει η αξιολόγηση, με μια αποθέωση υποκρισίας δεν θα ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται τα σκληρά μέτρα που θα την συνοδεύουν. Λες και υπάρχει περίπτωση, ο θεός ο ίδιος να κυβερνάει, να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς μέτρα. Αυτό δείχνει το απίστευτο καραγκιοζιλίκι που πουλάνε κάποιοι σε βάρος του τόπου.
Ακούστε, ακόμα, γιατί πιέζει εδώ και τώρα ο Μητσοτάκης να κλείσει η αξιολόγηση. “Γιατί βρέχει λεφτά και εμείς κρατάμε ομπρέλα”, υπονοώντας την ποσοτική χαλάρωση που υποτίθεται οτι θα ενταχθούμε μετά το κλείσιμο.
Άλλος ένας, ο οποίος, μετά τον ΓΑΠ, ανακάλυψε οτι λεφτά υπάρχουν, αρκεί να απλώσουμε τα χέρια μας για να τα αρπάξουμε. Το τί ακολούθησε την περίφημη φράση του ΓΑΠ, είναι σε όλους γνωστό. Το τί θα ακολουθήσει το “βρέχει λεφτά” του Κυρ. Μητσοτάκη θα είναι πολύ χειρότερο.
Λεφτά υπάρχουν, φυσικά, αλλά βρίσκονται στις ξένες τράπεζες καιστους παραδείσους της ολιγαρχίας. Και αυτά για να βρεθούν χρειάζεται ρήξη με τα συμφέροντα που στηρίζουν τώρα τον Μητσοτάκη και στήριζαν τον  ΓΑΠ παλιότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας