Βρέθηκε απάντηση στο γιατί στα Νησιά Σολομώντα φοράνε φανέλες ελληνικών ομάδων

1229
Βρέθηκε απάντηση στο γιατί στα Νησιά Σολομώντα
Ακόμα και σε ένα απομακρυσμένο νησάκι στον Ειρηνικό Ωκεανό οι κάτοικοι φορούν φανέλες ελληνικών ομάδων και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.
Πολλές φορές έχει γίνει viral μια εικόνα από ένα απομακρυσμένο μέρος του κόσμου όπου ένας ντόπιος, για παράδειγμα, από τα Νησιά Φίτζι φοράει φανέλα Ολυμπιακού.
Μέχρι τώρα ουδείς μπορούσε να εξηγήσει αυτό το παράδοξο, ώσπου η απάντηση στο ερώτημα δόθηκε από μια σελίδα στο Facebook.
O Παύλος Ευαγγελίδης μέλος της ομάδας «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» και κάτοικος των νησιών του Σολομώντα για μια τριετία εξήγησε το πως ένας κάτοικος ενός απομακρυσμένου νησιού του Ειρηνικού Ωκεανού βρέθηκε να φοράει φανέλα του Ολυμπιακού.
Όπως εξήγησε ο κ. Ευαγγελίδης, οι ντόπιοι σε αυτά τα μέρη, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, αγοράζουν ρούχα από μαγαζιά second hand (σ.σ. Τα καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα ρούχα).
Ως επί το πλείστον, τα εν λόγω μαγαζιά κάνουν εισαγωγή από την Αυστραλία, όπου διαμένουν πολλοί Έλληνες που ενδεχομένως δωρίζουν τις φανέλες ή απλά τις ξεφορτώνονται εκεί και κάπως έτσι φτάνουν, για παράδειγμα, και στα Νησιά Σολομώντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας