Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ (πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ) έχουν ψηφίσει εβδομάδα 50-ωρών εργασίας

704
έχουν ψηφίσει εβδομάδα 50-ωρών εργασίας

Έχουν ψηφίσει απλήρωτες υπερωρίες – “ωράριο λάστιχο”

Με τον πρώτο εφαρμοστικό νομο του α’ Μνημονίου 3846/2010 (άρθρο 7) οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κ.κ.Ξενογιαννακοπούλου και Ραγκούσης (νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) εισηγήθηκαν στη Βουλή, μαζί με τους κ.κ.Κατσέλη, Χρυσοχοϊδη, Καστανίδη, Λοβέρδο και Παπακωνσταντίνου, το άρθρο 7 του πρωτομνημονιακού νόμου 3846/2010 για τη “διευθέτηση του χρόνου εργασίας”.

Οι απλήρωτες υπερωρίες-το “ωράριο-λάστιχο” (το 50ωρο-10ωρο ωράριο) είναι ψηφισμένα ήδη από το 2010!!

Η “εργασιακή ζούγκλα”, για την οποία σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (βλ. χθεσινό φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα”) εγκαλεί την κυβέρνηση, έχει ήδη επιβληθεί από δικά του στελέχη, όταν υποστήριζαν το 2010 -τότε ως στελέχη του ΠΑΣΟΚ- την αναγκαιότητα του θεσμού των “απλήρωτων υπερωριών”!

Ιδού η ακραίας βαρβαρότητας διάταξη του ν. 3846/2010 (άρθρο 7), που ψήφισαν τα σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και επιφανή τότε μέλη της πρώτης μνημονιακής κυβέρνησης Γ.Α.Π., η οποία μας υπήγαγε στα Μνημόνια
ΑΡΘΡΟ-7-Ν-3846-2010Λήψη

Ιδού η τελευταία σελίδα του σχετικού ΦΕΚ (τεύχος Α’, αριθ. 66) με τα ονόματα των υπουργών που εισηγήθηκαν και επιχειρηματολόγησαν υπέρ της δραστικής μείωσης των μισθών του ιδιωτικού τομέα μέσω του μηχανισμού των “απλήρωτων υπερωριών”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας