Βολές από διευθυντή του Mega για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ

1650
αναθέσεις

Σωρεία είναι οι καταγγελίες κατά της κυβέρνησης για απευθείας αναθέσεις και προσλήψεις χωρίς στοιχειώδεις αντικειμενικές προδιαγραφές εν μέσω κρίσης.

Ακόμα και ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής του Mega, προέβη σε επιθετικά ερωτήματα που υπονοούν καταγγελίες αυτού του είδους.

Με μια επικριτική ανάρτηση στα social media ο δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης, θέτει «επικίνδυνες ερωτήσεις» για τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται την κρίση της πανδημίας, με αφορμή και το σάλο που έχει προκληθεί από όσα είδαν το φως της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, με τις απευθείας αναθέσεις ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για προμήθειες υγειονομικών υλικών, για τις συμβάσεις με ιδιωτικά κέντρα αλλά και για την πολυδάπανη καμπάνια #Μενουμεσπιτι, την ίδια ώρα που οι νοσοκομειακοί οργισμένοι δηλώνουν απροστάτευτοι και απαιτούν ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η ανάρτηση του Διευθυντή του Mega:

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με πλιάτσικο σε προμήθειες νοσοκομείων με απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ;

Πλουτισμός των ολίγων σε βάρος του υστερήματος του πολίτη αντί για νέες ΜΕΘ και ενίσχυση του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού; #κορωνοιος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας