«Αστακός» η Συρία! Οι Ρώσοι εγκατέστησαν ολόκληρη Μοίρα Su-35S!

2470
μοίρα

Ολόκληρη Μοίρα από το «φονικό» όπως αποκαλείται Su-35S έχει ήδη κατεβάσει η ρωσική Αεροπορία στη Συρία και πιο συγκεκριμένα στην αεροπορική βάση Χμεϊμίμ.
Μετά απο μια μακρά περίοδο όπου τα μόνα αεροσκάφη της RuAF στη Συρία ήταν τα Su-30SM το ρωσικό Επιτελείο αποφάσισε την επιστροφή του Su-35S και μάλιστα σε μεγάλους αριθμούς, για πρώτη φορά.
Όπως έγινε γνωστό τέσσερα Su-35S βρίσκονται ήδη στη Χμειμίμ από τις 21 Απριλίου ενώ ακόμη τέσσερα έφτασαν ή πρόκειται να φτάσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες μέσω Ιράν. Μετά από και τη δεύτερη τετράδα αναμένεται ακόμη μια μέχρι τα μέσα Μαϊού για να ανέλθουν συνολικά σε 12 τα Su-35S.
Όλα αυτά μια ημέρα μετά την επίδειξη ισχύος της Ρωσίας με τη βύθιση παροπλισμένης φρεγάτας του συριακού ναυτικού έξω από τι ακτές της Συρίας, σε μια ευθεία προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ.
Στην βάση της ρωσικής Αεροπορίας στη Λαττάκεια βρίσκονται συνεχώς και δύο ιπτάμενα ραντάρ Α-50U Awacs τα οποία περιπολούσαν συνεχώς την ημέρα εκδήλωσης του αεροπορικού κτυπήματος στη Συρία από τις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας