Αποχώρησε και ο τρίτος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Λαγοί» λόγω Λαγού!

2396
ευρωβουλευτής

Σοβαρή κρίση έχει ξεσπάσει στη Χρυσή Αυγή με αφορμή τις ευρωεκλογές, καθώς η προσπάθεια του «φύρερ» Νίκου Μιχαλολιάκου να τοποθετήσει απόλυτα ελεγχόμενους υποψηφίους οδηγεί σε παραιτήσεις εν ενεργεία ευρωβουλευτών.

Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η παραίτηση του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη, ο οποίος, μετά την συνοδευόμενη από ηχηρές αποκαλύψεις συνέντευξη του ανεξάρτητου πια Ελευθέριου Συναδινού αλλά και την αποχώρηση του Γιώργου Επιτήδειου, επιτίθεται στον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης.

Η αποχώρηση Φουντούλη συνοδεύεται με βίντεο στο οποίο ανακοινώνει το γεγονός, πετώντας καρφιά κατά του «αρχηγού» της οργάνωσης, αφήνοντας να εννοηθεί πως «τον πρόδωσε». Συγκεκριμένα, όπως λέει, ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κάνει καμία επικοινωνία μαζί του για τον «αποκλεισμό» του από τα ευρωψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής – σε αντίθεση με την περίπτωση Επιτήδειου, που τον ενημέρωσε ο ίδιος τηλεφωνικά.

«Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή… Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για το τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή…» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Σφάζονται» για τον Λαγό

Ο αποκλεισμός από το ευρωψηφοδέλτιο προβεβλημένων στελεχών του κόμματος είναι ενδεικτικός του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στη ναζιστική οργάνωση ενόψει της επικείμενης βαριάς καταδίκης της ηγετικής ομάδας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφάσισε να θυσιάσει τα στελέχη του προκειμένου να μην απειληθεί η σταυροδότηση του υπόδικου Γιάννη Λαγού τον οποίο τοποθέτησε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος και επιθυμεί πάση θυσία να εκλεγεί.

Ο λόγος είναι ότι ο Λαγός, όπως έχει αποδειχθεί έως τώρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εμπλέκεται στις δράσεις των ομάδων κρούσης του Περάματος και της Νίκαιας, καθώς και στα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε να πουλήσει τους απόστρατους, οι οποίοι τον εξυπηρέτησαν το 2014, όταν ο ίδιος ήταν προφυλακισμένος και ο Κασιδιάρης «αντ’ αυτού» αναζητούσε απεγνωσμένα κάποια ονόματα που θα αποτελούσαν την καθεστωτική βιτρίνα της οργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας