Απίστευτο: Η γαλλική αστυνομία σε ανεμβολίαστους απαγορεύει την είσοδο σε supermarket

498
Η γαλλική αστυνομία σε ανεμβολίαστους απαγορεύει

 Ακρότητες στην Σιγκαπούρη

Στην Γαλλία απαγορεύουν την είσοδο σε super market, ανεμβολίαστων

Πολλά απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο, στην Γαλλία του Macron όπου ως πολιτικός πνέει τα λοίσθια αλλά και στην Σιγκαπούρη όπου η υπόθεση Covid 19 αποτελεί ψύχωση.

Στην Γαλλία απαγορεύουν την είσοδο σε super market, ανεμβολίαστων

Στην Γαλλία – υπάρχει και ανάλογο video – η αστυνομία απώθησε καταναλωτές από super market επειδή δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Οι πολίτες εξαγριώθηκαν και προφανώς επικράτησε μεγάλη ένταση.
Τα πλάνα δείχνουν ανθρώπους με καροτσάκια να μπλοκάρουν την είσοδο σε super market διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση εισόδου.
Στη συνέχεια, αστυνομία και security αρχίζουν να απωθούν μια γυναίκα καθώς η αντιπαράθεση έγινε πιο έντονη.
Στη συνέχεια, άρχισαν να απωθούν τους καταναλωτές που ήθελαν να μπουν στο super market…
Οι θυμωμένοι αγοραστές δεν φαίνεται να είναι διαδηλωτές κατά του lockdown γιατί σχεδόν όλοι φορούσαν μάσκες προσώπου.
Πολλοί πολίτες αντέδρασαν «τώρα αρνούνται την είσοδο των ανθρώπων στα super market στην Γαλλία – εάν δεν κάνουν εμβολιαστούν απέναντι στον covid 19 που έχει ποσοστό επιβίωσης 99,7%»

Παρόλο που ο γαλλικός νόμος περί πιστοποιητικών εμβολίων επιβάλλει απόδειξη εμβολιασμού για την είσοδο σε μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, όλα τα υπόλοιπα με έκταση μικρότερη από 20.000 τετραγωνικά μέτρα υποτίθεται ότι εξαιρούνται.
Σύμφωνα με τον δρακόντο νόμο, οι άνθρωποι στη Γαλλία που εισέρχονται σε ένα μπαρ ή εστιατόριο χωρίς πιστοποιητικό εμβολίου θα υποστούν φυλάκιση 6 μηνών, ενώ οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν ελέγχουν για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 45.000 ευρώ.
Όπως τονίστηκε στοιχεία δείχνουν πολλές επιχειρήσεις να μην διεξάγουν ελέγχους για πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς στην Γαλλία παρατηρήθηκε το φαινόμενο τα καφέ και εστιατόρια να αδειάζουν λόγω αυτών των μέτρων.

Απίστευτες καταστάσεις και στην Σιγκαπούρη

Βρετανός πολίτης στη Σιγκαπούρη καταδικάστηκε σε 6 εβδομάδες φυλάκισης για μη χρήση μάσκας προσώπου, ενώ ζητήθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, επειδή υποστήριξε ότι οι μάσκες προσώπου δεν είναι αποτελεσματικές.
Ο 40χρονος Μπέντζαμιν Γκλιν συνελήφθη αφού σε βίντεο που ανέρτησε δεν φορούσε μάσκα προσώπου σε τρένο τον Μάιο, το video έγινε viral στο διαδίκτυο.
«Σύμφωνα με αναφορές, ο Μπέντζαμιν Γκλιν στο δικαστήριο χαρακτήρισε τη διαδικασία ως παράλογη και αηδιαστική – και είπε ότι οι μάσκες δεν ήταν αποτελεσματικές στην πρόληψη της εξάπλωσης του Covid, αναφέρει ο Guardian.
Ο δικαστής μετά από αυτά, διέταξε τον «κατηγορούμενο» να υποβληθεί σε ψυχιατρική εκτίμηση προτού συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης
Ο Μπέντζαμιν Γκλιν καταδικάστηκε στη συνέχεια για παραβίαση των κανόνων για τον COVID αλλά και την συμπεριφορά του απέναντι στην αστυνομία που τον συνέλαβε και «προκάλεσε δημόσια ενόχληση».
Έχοντας ήδη εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του, ο Μπέντζαμιν Γκλιν αφέθηκε ελεύθερος αλλά στη συνέχεια απελάθηκε.

Όπως έχουν αποδείξει επιστημονικές μελέτες οι αποδείξεις ότι οι μάσκες προσώπου παρέχουν σημαντική προστασία από τον Covid 19 είναι διφορούμενες.
Μελέτη που έχει αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες περιλαμβάνει 6.000 συμμετέχοντες στη Δανία και αποκάλυψε ότι «δεν υπήρχε στατιστικά σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών που φορούσαν μάσκες και εκείνων που δεν φορούσαν».
Ο Δρ Colin Axon, σύμβουλος SAGE για τη βρετανική κυβέρνηση, απέρριψε την λύση των μασκών γιατί ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα, σημειώνοντας ότι το σωματίδιο του ιού COVID-19 είναι έως και 5.000 φορές μικρότερο από τις τρύπες στις μάσκες.
Ακόμη και ο γιατρός Anthony Fauci στις ΗΠΑ παραδέχτηκε στην αρχή ότι οι μάσκες ήταν άσκοπες, όταν είχε επισημάνει ότι μια τυπική μάσκα προσώπου που αγοράστηκε από το κατάστημα «δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική στην αποτροπή του covid 19, ο οποίος είναι αρκετά μικρός για να περάσει μέσα από υλικό των μασκών».
Στην πορεία βέβαια ο Anthony Fauci άλλαξε άποψη και είχε ταχθεί υπέρ των μασκών προσώπου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας