Αξιοθρήνητοι οι Φίλης και Σκουρλέτης επιχειρούν να περισώσουν τα κουρέλια τους

3716
αξιοθρήνητοι

Αξιοθρήνητοι και πραγματικά πολιτικά ερείπια οι Νίκος Φίλης και Πάνος Σκουρλέτης, προσπαθούν με άρθρα, δηλώσεις και συνεντεύξεις να περισώσουν κάποια ίχνη πολιτικής αξιοπρέπειας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να εισπράττουν ειρωνικά, αν όχι και περιφρονητικά σχόλια.

Ο Αλ. Τσίπρας, αφού με την πλήρη κάλυψή τους μετάλλαξε σε βάθος τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους κανονάρχησε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα τους χρησιμοποίησε στην κυβέρνηση, τώρα τους αδειάζει, όπως αδειάζει ένα-ένα όλα τα παλαιότερα στελέχη, τα οποία τα πετάει ως πολιτικά στυμμένες λεμονόκουπες στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ.

Τη θέση τους παίρνουν νεότερα «ψιλογιαπάκια» και «μεταμοντέρνα» πολιτικά «τερατάκια», που το μόνο που έμαθαν είναι την πολιτική απληστία και τις πολιτικές ακροβασίες, ενώ έχουν ως μοναδικό χάρισμα τον πολιτικό αμοραλισμό του «ευεργέτη» αρχηγού τους, τον οποίο σε πρώτη ευκαιρία θα κατασπαράξουν με τον πλέον εύκολο και αδίστακτο τρόπο.

Καλύτερη η σιωπή, Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη. Αν τη ζωή σου δεν μπορείς να κάνεις όπως θες, τουλάχιστον μην την εξευτελίζεις! Αφήστε τις «αριστερές» αερολογίες! Μην εκτίθεστε στον γέλωτα των γνωριζόντων. Και μην εκτίθεστε γιατί μετά από μια μικρή περίοδο εκτός σκηνής, μπορεί με το πρώτο νεύμα του «τυράννου» να επιδοθείτε σε ακόμα πιο εξευτελιστικές υποχωρήσεις, προσκυνήματα, κωλοτούμπες και μετάνοιες.

Κ.Μ

Υ.Γ: Ας μην παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και ας μην έχει αυταπάτες ο Πάνος Σκουρλέτης για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος που τον διόρισε ο Αλ. Τσίπρας, μάλλον για να την τον έχει στα πόδια του να γκρινιάζει, όπως λένε οι κακές γλώσσες. Ας δει την τύχη των προηγούμενων προσκυνημένων Γραμματέων και θα έχει μέτρο σύγκρισης. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει πλέον κανέναν πραγματικό ρόλο. Το μόνο προσόν και δικαίωμα των μελών του, ίσως και ο μοναδικός, για πολλούς, λόγος παραμονής τους, είναι ότι οργιάζουν στις πελατειακές και ρουσφετολογικές σχέσεις ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα. Ποτέ η πελατειακότητα δεν είχε τόσες δόξες από υπουργούς μέχρι κλητήρες στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο σήμερα. Τα συχαρίκια μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας