Αντιπαράθεση της ΠΕΝΕΝ με το ΠΑΜΕ για την Πανεργατική Απεργία

502
με το ΠΑΜΕ για την Πανεργατική Απεργία

Νέα προκλητική προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα για να κηρυχθεί παράνομη

η 24ωρη απεργία των 12 Ναυτεργατικών Σωματείων

Δελτίο Τύπου

Σε νέα προσφυγή του που κατέθεσε ο ΣΕΕΝ στα δικαστήρια (Πρωτοδικείο Πειραιά) και στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ζητάει εκ νέου να βγει η απεργία των Ναυτεργατών ως παράνομη και καταχρηστική!

Προφανώς τους άνοιξε η όρεξη από την προηγούμενη απόφαση η οποία κήρυξε την απεργία της ΠΕΝΕΝ ως παράνομη.

Στην περίπτωση όμως της σημερινής εκδίκασης κατά της απόφασης του συνόλου των Ναυτεργατικών Σωματείων όπως αποκαλύφθηκε στην εκδίκαση, το σύνολο των εταιρειών έχουν κλείσει τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες έκδοσης εισιτηρίων ενώ και τα πρακτορεία τους δεν βγάζουν κανένα εισιτήριο για τις 10/6/2021.

Οι Νομικοί σύμβουλοι των Ναυτεργατικών Σωματείων απέκρουσαν με επιτυχία και τεκμηριωμένα στοιχεία την εφοπλιστική “επιχειρηματολογία” η οποία συνιστούσε μια επανάληψη των ισχυρισμών τους όπως αυτά κατατέθηκαν κατά της ΠΕΝΕΝ στην δίκη στις 2/6/2021.

Σημειώνουμε ότι κοινή απόφαση των Ναυτεργατικών Σωματείων είναι ότι η 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ανεξάρτητα από την όποια δικαστική απόφαση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί έως αργά το μεσημέρι.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

*Παρατήρηση iskra: Το κείμενο εκφράζει μια διαμάχη από την οποία απουσιάζουν και από τις «δυο» πλευρές τα πραγματικά προβλήματα για ένα σύγχρονο και μεγάλο ενωτικό ταξικό και αποτελεσματικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας