Ανησυχία στην γερμανική κυβέρνηση με έκταση των διαδηλώσεων κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού

721
Ανησυχία στην γερμανική κυβέρνηση με έκταση

Η γερμανική κυβέρνηση «ανησυχεί» σοβαρά για τον τεράστιο αριθμό διαμαρτυριών κατά των περιορισμών του COVID τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτές οι διαδηλώσεις είναι πρωτοφανείς στην ιστορία της χώρας.

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt αποκαλύπτει ότι την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

«Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις διαδηλώσεις», αναφέρει η εφημερίδα, με μια πηγή να χαρακτηρίζει «καταθλιπτική» την «απεραντοσύνη» των διαδηλώσεων.

«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας δεν υπήρξαν διαδηλώσεις πιο διαδεδομένες από τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρει η έκθεση, με την κυβέρνηση να μετρά 1.046 ξεχωριστές διαδηλώσεις.

Ταυτόχρονα  στο Αμβούργο  ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των περιπτώσεων COVID δεν έκαναν τίποτα για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη την ώρα που σχετική  έρευνα της Γερουσίας ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν 14,3%.

Η Γερμανία εξακολουθεί να προωθεί τα σχέδια να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του COVID, με μια κοινοβουλευτική συζήτηση για το θέμα να προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα ενώ η  γενική εικόνα σε όλη την ήπειρο είναι μια σταδιακή άρση των περιορισμών ως απάντηση στο γεγονός ότι το Omicron αποδείχθηκε ήπιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας