Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη (3/4): Προσυγκέντρωση Πρεσβεία HΠΑ, 5:30 μ.μ, πορεία και συγκέντρωση 6:30 μ.μ Πρεσβεία του Ισραήλ

1774
παλαιστίνη

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, καταγγέλλουμε τις σφαγές της κατοχικής κυβέρνησης

Η ΛΑ.Ε καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό ενάντια στην θηριωδία των σιωνιστών του Ισραήλ

Προσυγκέντρωση της ΛΑ.Ε, της Φατάχ και της Ένωσης Παλαιστινίων εργαζομένων στην αμερικανική πρεσβεία Τρίτη 3/4/18 – 5:30 μ.μ

Πορεία και μεγάλη συγκέντρωση σε συντονισμό με αριστερές αντιϊμπεριαλιστικές δυνάμεις και Παλαιστινιακές οργανώσεις μπροστά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στις 6:30μ.μ

 
Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη πολύνεκρης επίθεσης της σιωνιστικής κυβέρνησης και του κράτους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. Πάνοπλοι στρατιώτες πυροβολούν και σκοτώνουν άοπλους Παλαιστίνιους που διεκδικούν το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στη γη τους, την ώρα που το ισραηλινό κράτος πληθαίνει τους κατοχικούς εποικισμούς του και υποβάλλει τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας ακόμα και στο μαρτύριο της δίψας.
Το νέο αυτό τερατώδες έγκλημα συντελείται  με την ανοιχτή συγκάλυψη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των συμμάχων του, που υποθάλπουν διαχρονικά και συντηρούν την επιθετικότητα του κατοχικού ισραηλινού κράτους. Γίνεται «υπό την σκέπη» της αμερικανικής κυβέρνησης, που πρόσφατα αποφάσισε την de facto αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, με την μεταφορά εκεί της πρεσβείας των ΗΠΑ.
Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση πραγματοποιεί αυτές τις μέρες κοινές ναυτικές στρατιωτικές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο με Ισραήλ και ΗΠΑ και προωθεί τον άξονα οικονομικής και στρατιωτικής  συνεργασίας Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου, που αφενός νομιμοποιεί την κατοχική οικειοποίηση των χωρικών υδάτων της Γάζας,  εντείνοντας την στρατιωτική παρουσία του σιωνιστικού κράτους στη Μεσόγειο, και αφετέρου αυξάνει την ένταση και τους κινδύνους πολεμικής ανάφλεξης στην ευρύτερη περιοχή.
Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού και απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της σφαγής των Παλαιστινίων. Όπως απαιτούμε την άμεση και πλήρη αναγνώριση από την Ελλάδα του κράτους της Παλαιστίνης και την διακοπή της εγκληματικής στρατηγικής συμμαχίας με τους σιωνιστές του Ισραήλ και τον «χασάπη» υπόδικο Νετανιάχου, που διατηρεί και αναβαθμίζει η κυβέρνηση Τσίπρα.
Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε συντονισμό με άλλες αριστερές αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις και παλαιστινιακές οργανώσεις σε συγκέντρωση καταγγελίας της νέας σφαγής των Παλαιστινίων, την Τρίτη 3/4/18, στις 6.30 μ.μ., μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Θα προηγηθεί στην 5:30 προσυγκέντρωση της ΛΑ.Ε, της Φατάχ και της Ένωσης Παλαιστινιακών εργαζομένων στην Αμερικανική Πρεσβεία.
Νίκη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας