Αίσχος! Παραστρατιωτικό άγημα άνοιξε τη μαθητική παρέλαση σε Ελληνικό και Αργυρούπολη

2280
παραστρατιωτικό
  1. Η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με κύρια ευθύνη του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου προσκάλεσαν την παραστρατιωτική οργάνωση Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας Ο.Δ.Ε.Υ.Ω να ανοίξει την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ημέρας ορόσημο στον αντιφασιστικό αγώνα του Λαού μας.
  2. Η συγκεκριμένη παραστρατιωτική οργάνωση με την φασιστική ρατσιστική και εθνικιστική της συμπεριφορά ανέλαβε, κατά τις δηλώσεις των διοικούντων το Δήμο, να διαπαιδαγωγήσει τη νεολαία κατά τα πρότυπα της για την υπεράσπιση της πατρίδας.
  3. Είναι πρόκληση και προσβολή στην Ιστορία του Δήμου με σημαντική συμμετοχή στην Εθνική Αντίσταση, στους αντιφασιστικούς και τους φιλειρηνικούς αγώνες, που για χρόνια αγωνίστηκε για την απομάκρυνση της Αμερικάνικης βάσης του Ελληνικού καθώς και όλων των υπόλοιπων.
  4. Η παράταξη που διοικεί σήμερα το Δήμο προβάλει σαν πρότυπο για τη νεολαία την στρατιωτικοποίηση και μάλιστα στην χειρότερη της μορφή, την μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό στην πράξη, το νόμο του ισχυρού και του «τσαμπουκά» που εξ άλλου χαρακτηρίζει την γενικότερη συμπεριφορά της. και το ιδιαίτερο στυλ της.
  5. Αναθέτοντας το άνοιγμα της παρέλασης που άλλοτε έκαναν οι επιζώντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης σε ένα παραστρατιωτικό μπουλούκι η διοίκηση του Δήμου προσπαθεί να αποσιωπήσει την πραγματικότητα του παλλαϊκού αντιφασιστικού ξεσηκωμού της 28ης Οκτωβρίου και τους αγώνες για την απελευθέρωση του τόπου.
  6. Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν έμπρακτα αυτή την πολιτική της δημοτικής αρχής γιατί ανοίγει την πόρτα στο φασισμό και πάνω απ’ όλα δεν αξίζει στο λαό του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας