«Έθνος»: Απολύθηκε σύσσωμη η διευθυντική ομάδα της εφημερίδας! Συνέλευση η ΕΣΗΕΑ

1321
έθνος
Σε συνέλευση καλεί τους δημοσιογράφους του Έθνους η ΕΣΗΕΑ μετά την αποπομπή των τεσσάρων διευθυντικών στελεχών της.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του ο εκδότης του «Εθνους» Νούλης Χατζηδημητρίου επιβεβαίωνε την εξέλιξη γράφοντας τα εξής: «Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Σε συνέλευση καλεί τους δημοσιογράφους του Εθνους η ΕΣΗΕΑ

Μετά την αποπομπή των τεσσάρων διευθυντικών στελεχών του Έθνους, η Ένωση Συντακτών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με μεγάλη έκπληξη και προβληματισμό πληροφορήθηκε την αποπομπή του συνόλου των διευθυντικών στελεχών των εφημερίδων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», καθώς και της ιστοσελίδας «www.ethnos.gr», Αντώνη Σκυλλάκο, Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλο. Το γεγονός της ομαδικής καθαίρεσης των στελεχών είναι πρωτοφανές στα χρονικά των ελληνικών ΜΜΕ στη χώρα. Ουδέποτε στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε παρόμοιο περιστατικό. Καλούμε την εργοδοσία να ενημερώσει το συντομότερο σχετικά με τις προθέσεις της καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους συναδέλφους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» καθώς και στην ιστοσελίδα «www.ethnos.gr» σε συνέλευση την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 στις 4:00 μμ στα γραφεία της εφημερίδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας