Άγριες επιθέσεις Ισραήλ στη Γάζα-Επικαλούνται δάκτυλο Ερντογάν για εξέγερση Παλαιστινίων

477

Μέχρι πρότινος τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν κάποια ευαισθησία για την υπόθεση των Παλαιστινίων. Από τότε όμως που το ελληνικό κατεστημένο “παραδόθηκε” άνευ όρων στο Ισραήλ και ξέχασε την ισραηλινή κατοχή, απαξιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο και τον αντικατοχικό αγώνα της Κύπρου,  οι Παλαιστίνιοι και οι θυσίες τους μπήκαν στο πυρ το εξώτερον και περίπου οι παλαιστινιακές προσπάθειες εμφανίζονται ως υποκινούμενες από τον Ερντογάν, περιποιώντας έτσι τιμή στον τελευταίο, που δεν του αξίζει.

Οι Ισραηλινοί βομβαρδίζοντας τις προηγούμενες μέρες τους Παλαιστινίους, ετοιμάζονται για καθολική επέμβαση στην Γάζα.

To Ισραήλ επέδωσε τελεσίγραφο στην Χαμάς για «Full scale war» αν δεν σταματήσει τις αντιδράσεις της απέναντι στο κατοχικό Ισραήλ.

Παράλληλα έδωσε εντολή στην επίλεκτη Ταξιαρχία Γκολάνι (περίπου 3.000 άνδρες) να ετοιμαστεί για κινητοποίηση και ανάπτυξή της εντός της πόλης.

Το τελεσίγραφο παρέδωσε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην ηγεσία της Χαμάς και στην Παλαιστινιακή Αρχή στην Ραμάλα, δηλαδή στην οργάνωση Φατάχ, που συμπλέει με την Χαμάς σε πολλές πολιτικές κινήσεις.

Ισραηλινές πηγές αποδίδουν την παλαιστινιακή αντίσταση σε δάχτυλο του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος επιχειρεί να βάλει «φωτιά» στην Μέση Ανατολή για να δημιουργήσει αντιπερισπασμό σε Ισραήλ και ΗΠΑ μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τ.Μπάιντεν για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων το 1915 από τους Οθωμανούς-Τούρκους.

Ισλαμικές φωνές στα social media κατηγορούν την Δύση ότι, μέσα στο  Ραμαζάνι στηρίζουν τις ισραηλινές τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος των Παλαιστινίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας