Όργιο αστυνομικής βίας, χημικών και καταστολής. Λαφαζάνης: έρχονται εξεγέρσεις…

1827
Όργιο αστυνομικής βίας

Υπό πρωτοφανείς συνθήκες ακραίας αυταρχικής απαγόρευσης συναθροίσεων από την κυβέρνηση, η Ελληνική Αστυνομία κυρίως με τα Ειδικά της Σώματα επιδόθηκε με κυβερνητικές εντολές από τον Μ.Χρυσοχοΐδη και το επιτελείο του σε ένα κρεσέντο βίας, και καταστολής στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο – χημικά, κρότου λάμψης, αύρες και… κεφαλοκλειδώματα – για να διαλύσει ειρηνικές συγκεντρώσεις κομμάτων, οργανώσεων, συνδικάτων και πολιτών προς τιμήν του Πολυτεχνείου.

Μετά τη συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, η οποία εξελίχθηκε ειρηνικά, χωρίς αστυνομική επέμβαση, η ΕΛ.ΑΣ άλλαξε τακτική στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και πολλών ανένταχτων πολιτών στα Προπύλαια και κατέφυγε αναίτια σε ένα σκληρό σκηνικό αστυνομικής βίας.

Η αστυνομία στον ίδιο χώρο προσέφυγε σε δεκάδες αδικαιολόγητες προσαγωγές πολιτών στην Γενική Ασφάλεια, αφού πρώτα τους είχε στοιβάζει οκλαδόν  σε διάφορα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας. Διαδηλωτές αυτή την ώρα έξω από την γενική ασφάλεια ζητούν να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι από τις πορείες, ενώ μέχρι τώρα απαγορεύεται στους δικηγόρους των κρατουμένων να τους επισκεφθούν και να τους στηρίξουν νομικά το αίτημα της απελευθέρωσης τους.

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1328676488800067585?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1328676488800067585%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F11%2F17%2Fgreece%2Fpolytexneio-vroxi-ximikon-kai-via-apantise-astynomia-stis-sygkentroseis-maskes-kai-apostaseis%2F

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας