Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο:«Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…»

1025
αντετοκούμπο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε χυδαία επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη συνέντευξη του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA.

Λίγη ώρα μετά τα ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στελέχους του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Κωνσταντίνου Καλέμη, ο Κυριάκος Βελόπουλος «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ένα χυδαίο σχόλιο, που προκαλεί πολλά σχόλια και αντιδράσεις καθώς αναφέρει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είπαμε: Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας (μπορείς να αγαπάς την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους μισέλληνες, ΜΚΟ κ.λπ.) γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί! Απόδειξη; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος».

Με αυτό το tweet ο Κυριάκος Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA που διαφημίζει την πατρίδα του σε όλο τον κόσμο «δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε καν φιλέλληνας».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

https://twitter.com/velopky/status/1286630944632381441?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1286630944632381441%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fbelopoylos-antetokoynmpo-ellinas-genniesai-filellinas-ginesai

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος και με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Καλέμη, συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Ο Κ. Καλέμης, σχολιάζοντας στο Facebook την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προβαίνει σε χυδαία ρατσιστικά σχόλια: «Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού», «δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης», είναι ορισμένα από τα απαράδεκτα σχόλια του Κ. Καλέμη. Το θέμα έφερε στη Βουλή βουλευτής της αντιπολίτευσης και η υπουργός Παιδείας λίγο αργότερα απέπεμψε από τα καθήκοντά του τον κ. Καλέμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας