Υποβαθμίζουν δημοσκόπηση που δίνει στη ΛΑ.Ε ποσοστό εισόδου στη Βουλή

2777
δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση της Alco που είδε το φως της δημοσιότητας στις 26/2 δίνει στην “Λαϊκή Ενότητα” (ΛΑ.Ε) και στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα ποσοστό 2,9%, το οποίο, αν συνυπολογισθεί και το 18,2% που δηλώνει αναποφάσιστο, είναι ποσοστό εισόδου της ΛΑ.Ε στην Βουλή.

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της Alco επί των εγκύρων καταγράφει τα εξής ποσοστά:

ΝΔ-26,9%, ΣΥΡΙΖΑ-20,4%, Χρυσή Αυγή-6%, ΚΚΕ-5,8%, ΚΙΝΑΛ-4,6%, Ένωση Κεντρώων-3%. Λαϊκή Ενότητα-2,9%, ΑΝΕΛ-1,6%. Ελληνική Λύση-1,6%, Ποτάμι-1,5%, Άλλο-7,5%, Αναποφάσιστοι-18,2%

Είναι χαρακτηριστικά, επίσης, τα ευρήματα της δημοσκόπησης που αφορούν στο ερώτημα ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Κυρ.Μητσοτάκη,

Με βάση, λοιπόν, τα ευρήματα μόλις το 24% εμπιστεύεται τον Τσίπρα (πρωθυπουργός χωρίς καμιά εμπιστοσύνη από τον λαό!), μόλις το 29% τον Κυρ. Μητσοτάκη, που υποτίθεται ότι πάει για πρωθυπουργός (!) και το 43% δεν εμπιστεύεται κανένα!

Στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν στην Iskra πως ανεξαρτήτως του βαθμού αντικειμενικότητας των ευρημάτων της Alco, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση υποβαθμίστηκε μέχρι εξαφανίσεως από τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προφανώς γιατί τα αποτελέσματα της και ειδικά αυτό για την ΛΑ.Ε, δεν βολεύουν καθόλου το δικομματικό σύστημα.

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας