Τότεναμ-Ολυμπιακός (22:00)

908

Παίζει τα… ρέστα του ο Ολυμπιακός απόψε (26/11, 22:00) κόντρα στην Τότεναμ στο Τottenham Ηotspur Stadium στο κρίσιμο ματς του Β’ ομίλου του Champions League.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται διπλό για να συνεχίζουν να ελπίζουν στην υπόθεση πρόκριση, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο με νίκη «καθαρίζει» από σήμερα τον όμιλο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

Με 4-3-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με την Τότεναμ .

Ο Ολυμπιακός φοράει για μια ακόμα φορά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και μετράει αντίστροφα για την έναρξη του αποψινού σπουδαίου αγώνα με την Τότεναμ (22:00), για την αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Λίγο πριν τις 21:00 μάλιστα έγινε γνωστή η 11άδα των Πειραιωτών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιστρέψει στο αγαπημένο του 4-3-3 και παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τρία χαφ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ζοσέ Σα, με τους Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο της άμυνας και τους Τσιμίκα και Ομάρ στα δύο άκρα.

Στα χαφ ξεκινούν οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Αναλυτικά η 11άδα: Σα, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Στον πάγκο βρίσκονται οι:  Αλέν, Μπενζιά, Γκερέρο, Βαλμπουενά, Αβραάμ, Τοροσίδης και Ραντζέλοβιτς.

Παρακολουθήστε εδώ live την αναμέτρηση Τότεναμ – Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας