Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι προς το παρόν δεν παίρνει-μέτρα για ανεμβολίαστους

869
Κρεμλίνο δεν παίρνει μέτρα

Η ρωσική κυβέρνηση σε ομοσπονδιακό επίπεδο προς το παρόν δεν έχει λάβει αποφάσεις που θα ενισχύσουν τους περιορισμούς για όσους δεν έχουν εμβολιασθεί κατά του κορονοϊού, αλλά ορισμένα μέτρα ήδη εισάγονται σε επίπεδο περιφέρειας, δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, όταν ρωτήθηκε για τα μέτρα που ελήφθησαν στην Γαλλία για τους ανεμβολίαστους.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό σε διάφορες χώρες στο κόσμο συνηγορεί υπέρ της αυστηροποίησης των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους.

“Η ίδια η λογική του πώς εξελίσσεται η πανδημία στις χώρες του κόσμου δικαιολογεί τη λήψη τέτοιων αποφάσεων”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχολιάζοντας την κατάσταση στη Γαλλία όπου ελήφθησαν αυστηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους εμπειρογνώμονες αλλά και την κυβέρνηση με τους οποίους συζητούν διάφορα σενάρια, επισημαίνοντας ότι η “κάθε χώρα ενεργεί όπως αυτή θεωρεί ότι είναι σωστό” και πως “όλα τα σενάρια εξετάζονται και αναλύονται οι πιθανές συνέπειες”.

Παράλληλα επεσήμανε ότι η κοινή γνώμη “είναι ενήμερη για όλα τα σενάρια και δεν υπάρχει τίποτα το μυστικό στην περίπτωση αυτή”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας