Το ΚΙΝΑΛ σάντουιτς για χοντρές μπουκιές από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!

1487
κιναλ
Η φαγωμάρα της Γεννηματά με Βενιζέλο αποτελεί μάλλον θείο δώρο για τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Ο Ε. Βενιζέλος πράγματι ήταν δεκανίκι της ΝΔ και στυλοβάτης του Μητσοτακισμού διαθέσιμος ακόμα και για μετεκλογική μεταπήδηση προς τη ΝΔ, αν ήταν απαραίτητο στην τελευταία για να σχηματίσει κυβέρνηση.

Το περίεργο, όμως, είναι ότι ο Γ. Καμίνης, ψυχρός και άχρωμος ψευτο-“τεχνοκράτης”, γνήσιο τέκνο του Σημίτη και κεντροφιλελεύθερος δεξιάς απόκλισης, κάθε άλλο παρά αποτελεί ελκυστικό πρόσωπο για τους “αντιδεξιούς” πολίτες.

Το αντίθετο μάλιστα: είναι κόκκινο πανί για όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ και κάθε πολίτη που ψάχνει για πολιτικές με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο.

Η Φ. Γεννηματά παρασυρμένη, μάλλον, από την εμπάθεια της για λόγους αμφισβήτησης της ηγεσίας της και ηγετικού ανταγωνισμού με τον Β. Βενιζέλο, προχώρησε τα πράγματα πολύ μακριά, μέχρι την ρήξη μαζί του και την εκ των πραγμάτων εκδίωξη του από το ΚΙΝΑΛ, με θολωμένο μυαλό και χωρίς ψυχρό σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Το ΚΙΝΑΛ ως μήλον της έριδος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ κινδυνεύει να εξατμιστεί στην μεταξύ τους διαπάλη για την εξουσία, να γίνει σάντουιτς στις πιέσεις τους και να φαγωθεί μπουκιά μπουκιά από τους δύο αχόρταγους ψευτομονομάχους.

Κακό πράγμα να αντιπροσωπεύεις πολιτικό αέρα κοπανιστό και να προσπαθείς να κρατηθείς αλώβητος ανάμεσα σε δύο κομματικές συμμορίες, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο στην μάχη τους για τις καρέκλες της εξουσίας.

Έως ότου το ΚΙΝΑΛ προλάβει να βάλει στη θέση του Βενιζέλου τον Καμίνη, μπορεί να αντιληφθεί ότι σιγά-σιγά έγινε μέρος ενός διλήμματος που  κατασπαράσσει γρήγορα την ύπαρξή του, ώστε να χάνει και αυτούς που θέλουν να αντισταθούν στην δεξιά και εκείνους που δεν θέλουν να δουν ούτε ζωγραφιστό τον ΣΥΡΙΖΑ!

 

Κ.Λ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας