Τοξική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Αθωώνει φοροφυγάδες, μεγαλοαπατεώνες, επιχειρηματίες, μιντιάρχες κλπ.

4418
στε

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην κοινωνική συμπεριφορά απέναντι στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση και δυστυχώς , ούτε ως φορολογούμενοι πολίτες, είμαστε όλοι ίσοι απέναντι σε κάποιες «συνθέσεις» Ανωτάτων Δικαστηρίων. Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η ταξική και τοξική απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας , που ουσιαστικά δίνει πράσινο φως για να ακυρωθούν οι έλεγχοι για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, όπως οι λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς. Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή παρέχει άσυλο στους φοροφυγάδες.
Πρόκειται για απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Συμβουλίου Επικρατείας, αφού «αθωώνει» τους κατ’ επάγγελμα φοροφυγάδες, μεγαλοαπατεώνες επιχειρηματίες, μιντιάρχες, που έβγαλαν παράνομα τεράστια ποσά σε τράπεζες του εξωτερικού, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, που εξαθλίωσαν τον ελληνικό Λαό . Άπαντες οι σκανδαλωδώς ωφελημένοι , είναι διακεκριμένα στελέχη της τρόικας εσωτερικού και του κινήματος «ΒΑΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ», «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» ΚΑΙ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ». Υπολογίζεται ότι οφείλουν στο Δημόσιο από φόρους και άλλα, πάνω από 100 δισεκατομ. Ευρω!!.
Το τραγικό , παρότι αναμενόμενο, είναι ότι πανηγυρίζουν , μαζί με τους φοροφυγάδες, για την απόφαση της Δικαιοσύνης, διακεκριμένα στελέχη της διαπλοκής και των φιλελευθέρων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ-ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ κ.τ.λ. και μάλιστα , υπόσχονται εκδίκηση, όταν θα ξαναγίνουν Κυβέρνηση! Ποιοι είναι; Είναι αυτοί , που επιχαίρουν και «αξιοποιούν» προς όφελος των κομματικών φίλων τους τις επαίσχυντες αποφάσεις των Δικαστηρίων για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών. Είναι αυτοί που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους, γιατί έτσι γουστάρουν. Είναι αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ τους Ποδοσφαιρικούς ομίλους, είναι αυτοί που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να διώξουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για ένα και μοναδικό λόγο, για να έρθουν αυτοί και οι «δικοί τους» στην εξουσία, αυτοί που κονόμησαν τρελά με την οικονομική κρίση, αυτοί που έκαναν την κρίση ευκαιρία. Είναι αυτοί, που με τους υπαλλήλους τους, πολιτικούς, βουλευτές, Καθηγητές, κάποιους Δικαστές και δημοσιογράφους, φώναζαν, να μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων, να μην πληρώνουν εισφορές οι εργοδότες, να κοπούν οι συντάξεις, να γίνουν μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και οι Δημόσιες και Δημοτικές επιχειρήσεις να περάσουν επιδοτούμενες στους ιδιώτες, για να κονομήσουν, αφού εκμεταλλευτούν άγρια τους κακοπληρωμένους ή απλήρωτους εργαζόμενους και για τσεπώσουν τις χορηγίες της Ε.Ε., στις οποίες συμμετέχει και πληρώνει δανειζόμενο το ελληνικό κράτος. Είναι αυτοί που λήστεψαν τα δημόσια ταμεία, καταχράστηκαν την δημόσια περιουσία και οδήγησαν τον ΛΑΟ στην εξαθλίωση. Είναι αυτοί που ενέχονται σε κακουργηματικές πράξεις, όπως διακίνησης ναρκωτικών και ταυτόχρονα, κάνουν και φιλανθρωπικά «γκαλά», ξεπλένοντας μαύρο χρήμα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ, με τα τσιράκια του Σόιμπλε, των Τραπεζιτών, των τοκογλύφων. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Είναι οι αντίπαλοί μας, παρότι συνέλληνες, στην προσπάθεια της σιωπηλής και πενόμενης και πατριωτικής πλειοψηφίας να σώσει την Ελλάδα, από τους καταχραστές – κατακτητές ξένους και ντόπιους και τις μαριονέτες μνημονιακές Κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., Ν.Δ., ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΓΑΠ, Β.Β. , Α.ΣΑΜΑΡΑΣ . ΦΩΦΗ, ΛΑΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ).

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας