Τα 5 χρόνια της ΕΦ.ΣΥΝ. και τα βαρύγδουπα αυτοεγκώμια

2594
ΕΦ.ΣΥΝ.

Γιορτή για τα 5 χρόνια της η ΕΦ.ΣΥΝ. . Ευχόμαστε την μακροημέρευσή της, όπως θα το ευχόμαστε σε κάθε εφημερίδα, ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, γιατί κάθε εφημερίδα, που κινείται στον αντιφασιστικό χώρο και επιβιώνει, ιδιαίτερα στους καιρούς μας, της «πολιτικοποιημένης αποπολιτικοποίησης», μάλλον κάποιο κέρδος είναι για τον τόπο και το λαό.
Ωραία, λοιπόν, τα 5 χρόνια της ΕΦ.ΣΥΝ. αλλά τι τα θέλει η διεύθυνση όλα αυτά τα συνήθως ανιαρά και βαρύγδουπα «για επιτυχία του πειράματος για μια πραγματικά ανεξάρτητη συνεταιριστική εφημερίδα», για «συνέπεια σε όσα διακήρυξαν από την πρώτη μέρα» και άλλα πολλά, τα οποία διαβάσαμε την Δευτέρα (11/12) στην εφημερίδα;
Λίγη αυτοσυγκράτηση δε θα έβλαπτε, πολύ περισσότερο που την ίδια μέρα η εφημερίδα ούτε τις αντιδράσεις που κριτικάρουν την κυβέρνηση για την αμερικανοϋποταγμένη και φιλική προς τα γεράκια του Ισραήλ στάση της δεν καταχωρεί, λες και είναι «εφημερίδα της κυβέρνησης».
Υ.Γ. Φυσικά, καθόλου δεν παραγνωρίζουμε τακτικούς αρθρογράφους της ΕΦ.ΣΥΝ. των οποίων εκτιμούμε τα κείμενά τους και συχνά τα φιλοξενούμε και οι οποίοι τηρούν την υπέρτατη αρχή της δημοσιογραφίας να έχει κριτική στάση απέναντι στην εξουσία. Την οποιαδήποτε εξουσία.

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας