Συγγνώμη αλλά οι καρέκλες μας πολύ σημαντικές για να παραιτηθούμε!

537
αλλά οι καρέκλες μας πολύ σημαντικές

Όλα σχεδόν τα ΜΜΕ είχαν ως τίτλο από το διάγγελμα του πρωθυπουργού, λες και υπήρχε “γραμμή”, το «Συγγνώμη» του Κυρ. Μητσοτάκη.

Και όμως συγγνώμη δεν υπήρξε, αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν ανέλαβε καμμιά συγκεκριμένη ευθύνη για την πύρινη τραγωδία και αναφέρθηκε αορίστως, λες και μιλάει σε αφελείς, σε «όποιες αδυναμίες»!

Το συγγνώμη είναι ειλικρινές, αν και αυτό δεν φτάνει με τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν λέγεται για την ανάληψη συγκεκριμένων ευθυνών, που κατονομάζονται και όχι αορίστως και με υπεκφυγές για “κάποιες αδυναμίες”!

Ανάληψη ευθυνών, επίσης, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς παραιτήσεις, αλλιώς είναι λόγια του αέρα, πολύ περισσότερο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε τραγωδία και μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχει συμβεί στην πατρίδα μας, η οποία δυστυχώς δεν έχει ακόμα ανακοπεί αλλά συνεχίζεται αμείωτη!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης με την ανύπαρκτη συγγνώμη του άλλα εννοούσε.

Στην ουσία μας είπε «Συγγνώμη αλλά η καρέκλα μου και οι καρέκλες μας είναι πολύ σημαντικές για να παραιτηθούμε και να τις εγκαταλείψουμε και πολύ σημαντικότερες από τις όποιες αδυναμίες μας και την όποια ευθιξία μας»!!! Δυστυχώς, αυτό εννοούσε με τη συγγνώμη του ο Κυρ. Μητσοτάκης!

Ν.Ζ

Υ.Γ Συγγνώμη, αν θυμάστε, είχε ζητήσει και ο Αλ. Τσίπρας για το Μάτι… Από συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου, σε συγγνώμη υπεκφυγής και κοροϊδίας και από τραγωδία, σε τραγωδία, η πατρίδα μας καταστρέφεται και βασανιστικά «αργοσβήνει».

Λάθος αν νομίζουν ότι εμείς θα κλείσουμε την πόρτα πίσω της. Εμείς θα τους ανατρέψουμε και η ανατροπή τους θα είναι η αρχή μιας νέας ελληνικής αναγέννησης!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας