Ρήξη Γ.Κύρτσου με Μητσοτάκη: «Να παραδεχτεί λάθη και παραλείψεις του»

786

Επιθέσεις από το εσωτερικό της ΝΔ κατά Κ.Μητσοτάκη.

Σφοδρά είναι τα πυρά κατά του πρωθυπουργού από το εσωτερικό πλέον της ΝΔ καθώς ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γιώργος Κύρτσος «απασφάλισε» εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κ.Μητσοτάκη για τα λάθη και τις παραλείψεις, όπως είπε  στην τραγωδία του COVID-19 και της πανδημίας,.

Η  αποστασιοποίηση του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον φανερή ο οποίος για ακόμα μια φορά, στριμώχνει τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό επιτελείο.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής ο οποίος συνεχίζει την άσκηση έντονης κριτικής στην κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό τονίζει ότι έφτασε η ώρα επιτέλους, η ηγεσία να παραδεχτεί τα λάθη της στην διαχείριση της πανδημίας.

«Έφτασε η ώρα να παραδεχτεί η κυβερνητική ηγεσία λάθη &παραλείψεις στη μάχη κατά του COVID-19, να κάνει τους υπολογισμούς από την αρχή, να εφαρμόσει νέα αξιόπιστη &αποτελεσματική πολιτική.

Δεν θα κριθεί από τα αναπόφευκτα λάθη, αλλά από τη δυνατότητα χάραξης διορθωτικής πορείας» έγραψε και «άναψε» φωτιές στο Μαξίμου, το οποίο παρακολουθεί με αμηχανία και με αιφνιδιασμό το προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος να επιτίθεται στον πρωθυπουργό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας