Pogrom

1278
καλεάδης
Η κατάλυση των συνταγματικών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών των πολιτών στο όνομα του ιού συντελείται στην Ελλάδα εδώ και περίπου μία διετία. Η πρόσφατη εν τη πράξει προνομιακή διάκριση στην οικονομία  και στην κοινωνική ζωή δημιουργεί ανισότητα,ανισονομία,πολίτες α κ β κατηγορίας και είναι τούτη η διάκριση άκρως διχαστική,ρατσιστική,φασιστική και μεσαιωνική. Την ευθύνη ως προς τούτο δεν την φέρει μόνον η κυβέρνηση,αλλά σύσσωμο το αδρανές,άβουλο,πειθήνιο πολιτικό σύστημα το οποίο εν ευθέτω χρόνο θα λογοδοτήσει για την εντόνως αυξανόμενη αναποτελεσματικότητα και άρα πλήρως αποτυχημένη πολιτική αντιμετωπίσεως του ιού. Ενώ το εμβόλιο υπάρχει,ένα κατεστραμμένο ένεκα των Μνημονίων- που όλοι,πλην μίας εξαιρέσεως,εψήφισαν- σύστημα Υγείας, τα αλλοπρόσαλλα, σε διάρκεια χρόνου, μέτρα, που προκαλούν και χλευάζουν την κοινή λογική,συμφωνούν ότι ευθύνονται εκείνοι οι οποίοι δεν επείσθησαν πως η συγκεκριμένη πολιτική είναι καθ’ όλα αρίστη και διαφωνούν εμπράκτως με αυτήν. Καταλύεται εν προκειμένω η δημοκρατική έκφραση,στην πράξη, διαφορετικής αντιλήψεως και οι λογικώς απειθείς- οι οποίοι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις- διώκονται και εκ-βιάζονται. Αλήθεια ποιός πραγματικά πιστεύει ότι η επαναφορά  pogrom και safari κυνηγημένων σε μία Δημοκρατία(;) μπορεί όντως να πείσει όλους εκείνους που δεν έχουν πεισθεί για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της υγείας τους; Μόνον νοσηροί νόες οι οποίοι επιθυμούν προφανώς να γυρίσουν πίσω το ρολόι της Ιστορίας,στον Μεσαίωνα και στο Ράιχ,στις πλέον μελανές σελίδες της Ανθρωπίνης υπάρξεως.
Πρόσφατη έρευνα της διαΝΕΟσις με τίτλο ” Οι Έλληνες μετά από 20 μήνες πανδημίας” που δόμησε η  Metron Analysis και έγινε στο διάστημα 5-14/10/2021 σε πολίτες άνω των 17 ετών και σε δείγμα 1.101 αυτών,δείχνει ότι σε κλίμακα 1 έως 5 η εμπιστοσύνη των πολιτών στην  κυβέρνηση ως προς την αντιμετώπιση του ιού είναι 2,6 και ως προς το Υπουργείο Υγείας και τις υγιειονομικές υπηρεσίες είναι 3. Επίσης στην ίδια κλίμακα ένα 36,8% έχει εμπιστοσύνη στα εμβόλια 1-3,ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 50,8% μάλλον διαφωνεί ή και διαφωνεί απολύτως με την άποψη ότι ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ζητά υπηρεσίες μόνον από εμβολιασμένους ( ” Το Βήμα” 7-11-2021).
Υπάρχει όντως έστω και ένας νοήμων πολίτης ο οποίος πραγματικά πιστεύει ότι τα εν λόγω μέτρα αμβλύνουν και δεν οξύνουν την υπαρκτή διχογνωμία,την οποία με αντικειμενικότητα αναδεικνύει η συγκεκριμένη έρευνα;
Αντ’ αυτού τελευταίως τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ – τα οποία παρεμπιπτόντως ορέγονται περαιτέρω διχαστικά και αντιδημοκρατικά μέτρα- ” ανακάλυψαν” τα πλαστά πιστοποιητικά υγείας που εκδίδονται σε Βουλγαρία και Ρουμανία. Δυστυχώς αυτή η “ανακάλυψη” έρχεται μετά το τέλος του θέρους,όταν μεγάλο τμήμα της Βορείου Ελλάδας είχε κατακλυστεί από τουρίστες των χωρών αυτών και “παραδόξως” εκείνο το διάστημα τα κρούσματα αύξαναν σε αυτές τις περιοχές. Στην κατεύθυνση του διχασμού,διωγμού και εκ-βιασμού εντάσσονται επίσης τόσο η χρήση βίας από τον κρατικό μηχανισμό καταστολής εναντίον των διαδηλωτών πυροσβεστών,όσο και η αφαίρεση από Μητροπόλεις οφικίου και πνευματικής πατρότητος από ιερείς οι οποίοι τηρούν τα rapid tests ως οφείλουν και δεν είναι εμβολιασμένοι. Στην κατεύθυνση του παραλόγου και ορθολογικώς ανεξηγήτου εντάσσονται και η ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στα s/m και στις μαζικές αστικές συγκοινωνίες. Προφανώς οι ειδικοί διαθέτουν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και γνωρίζουν εξ αυτού ότι εκεί η αρμονική συμβίωση όλων αδιακρίτως των πολιτών δεν συμβάλλει στην εξάπλωση του ιού.
Προφανώς και η πορεία του ιού- όπως και τα υπάρχοντα και προυπάρχοντα μέτρα- είναι αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με ό,τι η κυβέρνηση και η όποια ανύπαρκτη αντιπολίτευση εφάρμοσαν και επεδίωξαν. Η αποτυχία στην πολιτική,εφ’ όσον υπάρχουν η ευθύνη και η ευθυξία-που δεν υπάρχουν- υπαγορεύει την αποδοχή της και την εξ αυτής εκπορευομένης ευθείας και αμέσου παραιτήσεως. Διαλυμένο σύστημα υγείας,καταστρεφομένη καθημερινώς οικονομία,αυξανόμενα ψυχοπαθολογικά φαινόμενα ατομικά και κοινωνικά,εξαπλούμενος ιός,εδραιωμένος διχασμός,υπονομευόμενα και βαλλόμενα Δημοκρατία και Σύνταγμα. Είναι απολύτως πλέον βέβαιον,δια όλα τούτα ευθύνονται αποκλειστικώς και μόνον οι ανεμβολίαστοι. Στοχοποιήστε τους! Δείξτε τους με το δάκτυλο! Εξοντώστε τους! Τώρα όμως! Όχι μετά….
“[….]…Ένα κύμα ανά τον κόσμο,ένα κύμα και μοναδικό στην Πολιτεία….Εραστές,η θάλασσα μας ακολουθεί![….]”
(Saint-Jhon Perse “Ακτοσημεία [Amers]”.Εκδόσεις ” Ίκαρος”2018,σελ.149).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας