Προβοκάτσια του bankingnews.gr σε βάρος Λαφαζάνη για το κόμμα του Γ.Τράγκα

407
Φίλοι της Iskra σε σχόλιο που έκαναν τον κόπο

Ο «Μαξιμιλιανός» του bankingnews.gr, σε ρεπορτάζ του για το κόμμα που σχεδιάζει να συγκροτήσει ο Γ.Τράγκας, αναγράφει ψευδέστατα ότι ο Γ.Τράγκας συνομιλεί και με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη με στόχο να συνεργαστεί ο τελευταίος με το κόμμα του!

Έλεος! Και οι προβοκάτσιες έχουν τα όρια τους!

Ούτε ως κακόγουστο ανέκδοτο, έλεγε στην iskra ο Π.Λαφαζάνης, δεν μπορεί να σταθεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα iskra, την οποία διευθύνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ήταν η πρώτη και μάλλον μέχρι τώρα η μόνη, που επέκρινε και το ΕΠΑΜ για την απόφαση του να αποδεχθεί καταρχήν να συζητήσει την πρόταση του Γ.Τράγκα για συνεργασία μαζί του.

Η χώρα χρειάζεται πράγματι ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής, που θα ενώσει πατριώτες και δημοκράτες πολίτες, πέρα από πολιτικές καταγωγές, σε μια αντισυστημική κατεύθυνση για να σαρωθεί ένα παρακμιακό, διεφθαρμένο και υποτελές πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Μόνο που αυτό το μέτωπο για να μην είναι αχταρμάς και μια ετερόκλητη παραπλανητική συσπείρωση για βόλεμα και πολιτικές καρέκλες, θα πρέπει να διαθέτει αξιοπιστία, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και να στηρίζεται σε αρχές και σε ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης που θα αμφισβητεί το ολιγαρχικό καθεστώς, το πελατειακό, αναξιοκρατικό, αναποτελεσματικό κράτος και τα ευρωατλαντικά δεσμά της χώρας.

Ένα μέτωπο με τα χαρακτηριστικά που συνοπτικά αναφέρουμε παραπάνω δεν μπορεί για προφανείς λόγους να υπάρξει  με ένα κόμμα του Γ.Τράγκα.

Δεν έχουμε τίποτα το προσωπικό με το Γιώργο Τράγκα, πολιτικά ομιλούμε με βάση τον ιδεολογικό πολιτικό προσανατολισμό και την πολιτική πορεία του ανδρός.

Στην κατεύθυνση αυτου του αναγκαίου, αξιόπιστου και ριζοσπαστικού μετώπου, όπως σε αδρές γραμμές το περιγράψαμε, εργάζεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όπως μας τονίζει θα υπάρξουν θετικές και ελπιδοφόρες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας