Πετράκος: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για την πρόκληση των φασιστών

762
πεσυπ

Είναι ντροπή και όνειδος για την πόλη της Καλαμάτας να φιλοξενεί στην κεντρική πλατεία της περίπτερο της Χρυσής Αυγής «διακοσμημένο» με πορτρέτο του αρχηγού της χούντας, Παπαδόπουλου.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και των υπολοίπων δημοτικών δυνάμεων του υποτιθέμενου «δημοκρατικού τόξου», πλην της λαϊκής συσπείρωσης, που με την ψήφο τους και την ανοχή τους, έδωσαν το δικαίωμα στους ναζί της Χ.Α., να προπαγανδίζουν τις θέσεις τους στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Πράγμα βέβαια αναμενόμενο μετά τις πρόσφατες ακρο-νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιάς προέλευσης τοποθετήσεις του κ. Δημάρχου και υποψηφίου περιφερειάρχη.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου  απαιτεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας  να «ξηλώσει» το περίπτερο της ΧΑ  και να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας   .Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτό  να προπαγανδίζεται ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

Η Ν.Ε. της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας καταδικάζει απερίφραστα την τραμπούκικη, επίθεση του υπόδικου δημάρχου Καλαμάτας Δ. Κουκούτση στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της “Ανταρσύας στο Μωριά”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας