Ο εορτασμός των 200 ετών της εθνεγερσίας, κορυφώνεται την 25η Μαρτίου 2021

613
Ο εορτασμός των 200 ετών της εθνεγερσίας

Αναγγέλλουμε την έναρξη διαδικτυακής παραγωγής για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Εθνεγερσία των Ελλήνων:“1821-2021. ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”.

*Προκειμένου να τιμήσουμε τους ήρωες της Επανάστασης του 1821, όπως τους αξίζει, οργανώνουμε για την 25η Μαρτίου 2021, μεγαλειώδη παραγωγή διάρκειας 3-4 ωρών, με ΖΟΟΜ, μέσα από ζωντανά στιγμιότυπα ιστορικών χώρων και συμβάντων της Εθνεγερσίας, από την απανταχού της Γης Ομογένεια. Όλοι μαζί θα βροντοφωνήσουμε σύσσωμοι, ακριβώς 200 χρόνια μετά από την επίσημη έναρξη της Επανάστασης, ιερή υπόσχεση στους ήρωες του 1821 ότι Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!.

*Επιλέξαμε μια πρωτοπόρα προσπάθεια, που φέρει την υπογραφή των γνωστών σκηνοθετών / δημοσιογράφων Αθηνάς Κρικέλη και Δημήτρη Ζησόπουλου, βραβευμένων σε διεθνές επίπεδο από παγκοσμίως γνωστούς οργανισμούς και φεστιβάλ.

*Ομάδες, σύνδεσμοι, οργανώσεις, σύλλογοι, ενώσεις, ανά την υφήλιο, θα διασχίσουν τη Γη μεταφέροντας μηνύματα, χαιρετισμούς, δηλώσεις, εκδηλώσεις με το άρωμα της Ελλάδας. Μια γαλάζια γιορτή μακριά από κόμματα, αποδομήσεις και εθνομηδενιστές, που θα αποδώσουν φόρο τιμής στην αιματοβαμμένη και τόσο ένδοξη ιστορία μας. Μια μεγαλειώδης επετειακή γιορτή, που για πρώτη φορά υλοποιείται, από και για τον λαό, τους πολίτες, πολιτιστικούς συλλόγους και οργανώσεις, με μια ψυχή που χτυπά στο ρυθμό της Ελλάδας.

*Σας καλούμε όλες και όλους να λάβετε μέρος σε αυτή τη μεγάλη εθνική μας γιορτή, με έναν τρόπο πρωτόγνωρο, πρωτότυπο και συγκινητικό! Δεν πρέπει να λείψει κανείς από το συνταρακτικό αυτό εθνικό πανηγύρι.

*ΕΞΥΠΑΚΟΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.

*ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ (Ε-ΜΑΙL) στο 1821@ellopiatv.com, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

*ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ (Ε-ΜΑΙL) ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

α) Όσοι ανήκετε σε πολιτιστικούς συλλόγους ή έχετε δυνατότητα προσέγγισής τους, εντός ή εκτός της Ελλάδας, και εφόσον οι σύλλογοι αυτοί έχουν σχέση με κάποιο ιστορικό γεγονός του 1821, σπεύστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ομάδα προπαρασκευής αυτής της διαδικτυακής παραγωγής καταθέτοντας τις σχετικές πληροφορίες.

β) Όσα άτομα ή σύλλογοι, στην Ελλάδα, έχουν γνωριμίες σε μακρινά σημεία της Γης, καλούνται να χαιρετίσουν την εθνική μας επέτειο, και να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Και το ίδιο ισχύει για άτομα ή συλλόγους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

γ) Όσοι τυχαίνει να γνωρίζουν θεσμικούς παράγοντες και προσωπικότητες στο εξωτερικό, θα ήταν απαραίτητο να μας φέρουν σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να προγραμματιστεί η συμμετοχή τους, με τη βοήθεια ενός ολιγόλεπτου video, ή ακόμα και live (οδηγίες θα δοθούν σε επόμενο e-mail).

Να επαναλάβουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, ότι οι ομάδες και οι συλλογικότητες των social media που θα λάβουν μέρος στη μεγαλειώδη αυτή παραγωγή (και εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να λείψει κανείς), να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως (ως 5 / 3 / 2021). Η διαδικτυακή παρουσία τους, κατά τη διάρκεια της παραγωγής, είναι αυτονόητη.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας