Νεκρός πυροσβέστης σε κατάσβεση στη Σίνδο

1117
αττικής

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άλλος ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Νεκρός 45χρονος πυροσβέστης στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ προσπάθησε να τον επαναφέρει αλλά ο άντρας δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά ο νεκρός πυροσβέστης είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Τσαλής. Όπως είπε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο συνάδελφο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

H καταγωγή του Δ. Τσαλή ήταν από τη Ροδόπολη Σερρών και ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλος ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Η φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη ξεκίνησε από ξερά χόρτα και σκουπίδια και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου με χημικά στο Καλοχώρι της Σίνδου, στη Βιομηχανική Περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας