Μάνδρα: 23 έφτασαν οι νεκροί αλλά κανένας υπεύθυνος! Κρύβονται όλοι!

1516
μάνδρα

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και ο τελευταίος αγνοούμενος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής περίπου πριν από δύο εβδομάδες, ενώ κατέληξε και μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν διασωληνωμένη στο Θριάσιο.
Συνολικά, ο τραγικός κατάλογος των θυμάτων αριθμεί πλέον 23 άτομα.
Το 22ο θύμα της πλημμύρας εντοπίστηκε καλυμμένο με λάσπες και πέτρες, δίπλα σε μαντρότοιχο κοντά στο αμαξοστάσιο της περιοχής.
Η πυροσβεστική ολοκλήρωσε την ανάσυρση της σορού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για ταυτοποίηση.
Η διαδικασία της αναγνώρισης από τους οικείους του διήρκησε, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, για περισσότερο από μία ώρα και αυτό κατέστη δυνατό κυρίως από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ηλικιωμένη κατέληξε στο Θριάσιο

Παράλληλα, στο Θριάσιο νοσοκομείο κατέληξε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ από την πρώτη ημέρα της τραγωδίας στη Δυτική Αττική. Πρόκειται για το 23ο θύμα των πλημμυρών.
H γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί έπρεπε να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα.
Παρά τις προσπάθειες κι ενώ οι γιατροί γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, η 85χρονη απεβίωσε αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Ο θάνατός της γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Να σημειωθεί ότι κανένας στο Δήμο, την Περιφέρεια, την κυβέρνηση, τα κόμματα που μέχρι τώρα κυβέρνησαν και τα πρόσωπα που διοίκησαν στο παρελθόν Περιφέρεια και Δήμο δεν αναλαμβάνει ευθύνη! Ναι, κανένας και καμμιά!
Στο τέλος να δείτε ότι το φταίξιμο θα το ρίξουν στους νεκρούς, γιατί ήταν απρόσεκτοι.
Αντί αυτήν την ώρα να έχουν εξεγερθεί γι αυτό και τόσα άλλα και οι πέτρες, έχουμε μια κοινωνία που καθεύδει!
Μπράβο μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας