Λυσσάνε να ξεπουλήσουν τα ΕΛΠΕ!

1515
λυσσάνε

Λύσσαξε το πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο, γιατί αναβλήθηκε -δυστυχώς, δεν ματαιώθηκε- το ξεπούλημα του 50,1 των Ελληνικών Πετρελαίων σε ξένους πολυεθνικούς ομίλους.

Δύο τέτοιοι όμιλοι, υπό την ηγεσία της ελβετικής πολυεθνικής Glencore και της ολλανδικής Vitol, επρόκειτο να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά των ΕΛΠΕ, αλλά την τελευταία στιγμή, προφανώς μετά από μεταξύ τους συνεννόηση σε ένα παιχνίδι εκβιασμών της ελληνικής πλευράς, για την εξασφάλιση ευνοϊκών όρων και ευτελούς τιμήματος, ανέβαλαν την κατάθεση.

Είναι τραγικό ότι η μνημονιακή αντιπολίτευση, αντί να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις των δύο πολυεθνικών, επιχειρεί να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση της εθελοδουλίας και του ξεπουλήματος των πάντων, για δήθεν παρακώλυση της εκποίησης των ΕΛΠΕ.

Αυτός είναι ο λόγος που ένα σάπιο, παρακμιακό, ξενόδουλο και διεφθαρμένο σύστημα πρέπει να συντριβεί και να πληρώσει για τα εγκλήματά του.

Το μόνο που νοιάζει κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση είναι να εξυπηρετήσουν τα ξένα κέντρα και το πολυεθνικό κεφάλαιο.

Η αγωνία τους είναι πώς θα πουλήσουν και μάλιστα άρον-άρον και όσο-όσο, μια υπερκερδοφόρα και δυναμική στρατηγική επιχείρηση, όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια, την οποία, μάλιστα, κατά το ήμισυ και πλέον, έχουν ήδη εκχωρήσει χαριστικά στον άλλο εθνικό ευεργέτη, τον Σπύρο Λάτση!

Ξαναψηφίστε τους, για να σας αποτελειώσουν! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας