Κέρκυρα: Με επιτυχία συνεχίζεται η περιοδεία του Παν. Λαφαζάνη

1420
κέρκυρα

Σήμερα, Παρασκευή 13/07, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, με τον Παν. Λαφαζάνη, τον Στεφ. Σαμοΐλη και άλλα τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε, επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά Κέρκυρας.

Ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας έτυχαν ιδιαίτερης θερμής υποδοχής από τους πωλητές και τον κόσμο, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των πολιτών για μία ευρεία σειρά θεμάτων που εκτείνονται από την καθημερινότητα μέχρι και τα εθνικά θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας γνώρισε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους πολίτες της Κέρκυρας για τις διατυπωμένες και σαφείς θέσεις που έχει η ΛΑ.Ε, αναγνωρίζοντας πως είναι η μόνη ουσιαστική, αν και εξωκοινοβουλευτική, αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και το κατεστημένο.

Όπως, επίσης, έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθεί η αλγεινή εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στον λαό της Κέρκυρας από τη χθεσινή παράνομη απαγόρευση εισόδου στον Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑ.Ε στη χωματερή στο Τεμπλόνι. Και είναι περισσότεροι οι πολίτες της Κέρκυρας που θεωρούν και χαρακτηριζουν την απόφαση του Δημάρχου Κέρκυρας ως απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη.
Χθες, άλλωστε, Πέμπτη 12/07, αντιπροσωπεία πάλι της ΛΑ.Ε με Λαφαζάνη, Σαμοΐλη, Μαραγκάκη και τοπικά στελέχη, περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συζητώντας για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Η ανταπόκρισή εκ μέρους του κερκυραϊκού λαού ήταν πάλι θετική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας