Ο Παν. Λαφαζανης στη χωματερή Τεμπλονίου Κέρκυρας: Βρωμιά, δυσωδία και απόλυτος φασισμός

1816
λαφαζάνης

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με Λαφαζάνη, Σαμοΐλη, Αλεξάκη, Αρμενιάκο και Μαραγκάκη επισκέφθηκε τη χωματερή στο Τεμπλονι Κέρκυρας. Η χωματερή εξέπεμπε βρωμιά, δυσωδία, δηλητήριο και θάνατο σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Στον χώρο έξω από την χωματερή βρισκόταν η μισή ΕΛΑΣ Κέρκυρας και ο παρευρισκόμενος αστυνομικός διευθυντής απαγόρευσε στον Παναγιώτη Λαφαζάνης και στην αντιπροσωπεία της ΛΑΕ την είσοδο στην χωματερή, αναφέροντας πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και πως ενεργεί κατόπιν εντολών του Δημάρχου.

Ο Παν. Λαφαζάνης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κ.Νικολούζο, ο οποίος επιβεβέωσαι την απαγόρευση και επανέλαβε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο.

Ο Παν. Λαφαζάνης επικοινώνησε, επίσης, με την Εισαγγελέα Κέρκυρας κυρία Τατάκη, η οποία, αφού ενημερώθηκε,  τόνισε στον Παν. Λαφαζάνη ότι παρανόμως δεν του επετράπη από τον αστυνομικό διευθυντή η είσοδος στην χωματερή.

Ο Παν. Λαφαζάνης κατάγγειλε τον απόλυτο φασισμό που επικρατεί στο χώρο με την υπόθεση των σκουπιδιών στην Κέρκυρα και υπογράμμισε τις ευθύνες που επωμίζεται η κυβέρνηση και όσοι έχουν συνευθύνη στο θέμα της αποκομιδής και της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Κέρκυρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας