Ιn.gr: Νέα δίκη ο Λαφαζάνης για πλειστηριασμούς με μισό ποινικό κώδικα

1091

Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές του Παπαδόπουλο Λεωνίδα, Παπαδόπουλο Ηλία (“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”) και τον Μαυρομμάτη Αντώνη κατηγορούνται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα iskra.gr,  παντελώς ανυπόστατα ότι παραβίασαν το μισό Ποινικό Κώδικα.

Νέο κλητήριο θέσπισμα  προκειμένου να δικαστεί στις 8/1/2020 από το τριμελές πλημμελειοδικείο  για υποθέσεις  κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών έλαβε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Συγκεκριμένα ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές του Παπαδόπουλο ΛεωνίδαΠαπαδόπουλο Ηλία (“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”) και τον Μαυρομμάτη Αντώνη κατηγορούνται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα iskra.gr,  παντελώς ανυπόστατα ότι παραβίασαν το μισό Ποινικό Κώδικα και ειδικότερα 21 συνολικά άρθρα του.

Μεταξύ των κατηγοριών κατά του Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του καταγράφονται, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, πλην της παρεμπόδισης πλειστηριασμώνκατασκευασμένες κατηγορίες για φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, άσκηση βίας και βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών (!!!) κλπ κλπ.

Πρόκειται όπως λένε για χαλκευμένες ψευδέστατες κατηγορίες. Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι για πρώτη φορά, ίσως, στην μεταπολίτευση έχουν “στηθεί” σειρά από καθαρές πολιτικές δίκες σκοπιμότητας που έχουν στόχο να προασπίσουν τις τράπεζες για να κλιμακώσουν την αρπακτική επιδρομή τους σε σπίτια, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μαγαζιά και λαϊκά περιουσιακά στοιχεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας