Η Google κόβει emails ΑΚΚΕΛ και ρίχνει τις αναζητήσεις για το κόμμα

555
Η Google κόβει emails ΑΚΚΕΛ

Το ΑΚΚΕΛ έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες ότι, τουλάχιστον από το 2018 και με εντεινόμενο ρυθμό και ένταση που κορυφώνεται κατά την περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα lockdown της, υφίσταται μία μεθοδική και προφανώς συντονισμένη προσπάθεια λογοκρισίας σε μεγάλο βαθμό. Προφανώς για να μην ακούγεται αρχικά η φωνή του αγροτικού κόσμου για τα προβλήματα που σκόπιμα δημιουργούνται εναντίον του «από τους κυβερνώντες» και αφ’ ετέρου να μην ακούγονται οι θέσεις, λύσεις και προτάσεις του ΑΚΚΕΛ σε ζωτικούς τομείς, υπέρ των εθνικών δικαίων και κατά της εγκληματικής βαρβαρότητας της Παγκοσμιοποίησης.

Αυτή η ναζιστική και μπολσεβίκικου τύπου λογοκρισία γίνεται τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός όπως αποδείχτηκε. Στο εξωτερικό γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα με το αυτόματο “πέταμα” των email από το ΑΚΚΕΛ  (προφανώς μέσω λογισμικού αυτοματοποίησης στην Google) σε ταξινόμηση ως “spam” ή ως “ανεπιθύμητα μηνύματα”. Έχουμε λάβει πολλές ειδοποιήσεις από χρήστες στη λίστα αποστολής του ΑΚΚΕΛ (οι οποίοι ελέγχουν τακτικά τους φακέλους “spam” ή “ανεπιθύμητα μηνύματα”) και διαρκώς βλέπουν σημαντικά δελτία τύπου, ανακοινώσεις και άρθρα από το κόμμα ΑΚΚΕΛ να πετιούνται αυτόματα από την Google.

Για αυτό παρακαλούμε να ΕΛΕΓΧΕΤΕ τα “spam” ή “ανεπιθύμητα μηνύματα” για να αποκαθιστάτε τα email ως επιθυμητά. Όχι μόνο για δικά μας μηνύματα αλλά και για άλλα τα οποία έχουν στοχοποιηθεί μαφιόζικα από κύκλους της Google.

Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει επίσης ότι στις μηχανές της Google δεν βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα από δημοσιεύματα σχετικά με το ΑΚΚΕΛ, προφανώς διότι, όπως και οι δημοσιεύσεις στο Facebook, με κάποιον αυτοματοποιημένο τρόπο  υποβαθμίζονται μέσα στο λογισμικό της μηχανής αναζήτησης είτε για να μην εμφανίζονται είτε για να εμφανίζονται τελευταία.

Αφετέρου η εν λόγω λογοκρισία «εξωτερικού» γίνεται με τον κλασικό και σεσημασμένο τρόπο του ellinikahoaxes.gr που κόβει οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τους κομματικούς χώρους που εκφράζει το καθεστώς Μητσοτάκη, εκμεταλλευόμενο την ιδιότητα του fact-checking που έχει λάβει από τον αμερικανικό φορέα IFCN κάτω από περίεργες συνθήκες και το ΑΚΚΕΛ έχει καταγγείλει επίσημα (https://akkelparty.blogspot.com/2021/02/ellinikahoaxes-ifcn.html).

Μπορείτε να επισκέπτεστε το blog του ΑΚΚΕΛ στην διεύθυνση https://akkelparty.blogspot.com/ όπου αναρτούμε τις ανακοινώσεις και δελτία τύπου μαζί με άλλες πληροφορίες, κυρίως από την εποχή που εντάθηκε η συντονισμένη λογοκρισία «εσωτερικού και εξωτερικού». Φυσικά, μπορείτε να ανεβάζετε και σχόλια είτε ανώνυμα είτε επώνυμα.

Στην Ελλάδα η λογοκρισία «εσωτερικού» γίνεται με τη μη δημοσίευση (από τα καθεστωτικά γρανάζια που λειτουργούν στα Media, κυρίως στα πανελλαδικής κάλυψης κανάλια, που παραπλανούν εμφανιζόμενοι ως δημοσιογράφοι) ανακοινώσεων, θέσεων, δελτίων τύπου και γενικά κάθε άποψης και θέσης του ΑΚΚΕΛ. Δυστυχώς και από τον χώρο του Τύπου, των ηλεκτρονικών μέσων και κοινωνικών δικτύων που δεν εξαρτάται από τον καθεστωτικό χώρο και είναι διαφορετικοί από τους προαναφερθέντες, υπάρχουν μερικές (ακούσιες;) συμπεριφορές που εξυπηρετούν τον καθεστωτικό χώρο. Δύο είναι χαρακτηριστικότερες, δηλαδή οι περιπτώσεις όπου το μέσο απαιτεί πληρωμή για την επιτέλεση του δημοσιογραφικού έργου για το οποίο υπάρχει και λειτουργεί και η δεύτερη είναι ο ισχυρισμός ότι “δεν παρουσιάζουμε δραστηριότητα κομμάτων”, χωρίς όμως να σχολιάζουν το γεγονός ότι η στάνταρ παρουσίαση των κυβερνητικών ενεργειών είναι μονόπλευρη παρουσίαση του κυβερνώντος κόμματος! Φυσικά, υπάρχουν και μερικοί που φοβούνται την αντίδραση κυβερνητικών και παρα-κυβερνητικών κύκλων … και απλώς σιωπούν και … μάς αποσιωπούν.

Το ΑΚΚΕΛ δημοσιοποιεί τα ανωτέρω για να γνωστοποιηθεί και καταγραφεί η λογοκρισία και οι πολίτες να γνωρίζουν και να συμπεριφερθούν ανάλογα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας