Η πολιτική κληρονομιά του κ. Τόσκα και η παραγγελία του Μαξίμου…

2098
λαφαζάνης

Πρωτόγνωρο για τον αστικό κοινοβουλευτισμό της Ελλάδας οι κατηγορίες σε βάρος αρχηγού κόμματος όπως πληροφορηθήκαμε πριν δυο μέρες.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Τόσκας, όπως ταιριάζει σε «παρατρεχάμενους της εξουσίας» έθεσε σε τροχιά, «κρυφά, παράτυπα και συνωμοτικά» τον μηχανισμό ενός κατηγορητηρίου σε βάρος αρχηγού κόμματος, του Παν. Λαφαζάνη, που θα ζήλευαν ακόμα ακόμα και οι ηγεσίες των ανταρτικών ομάδων του FARC της Κολομβίας. Ακόμα και ο «πολύς» κ. Καρανίκας, σύμβουλος του πρωθυπουργού και ένα από τα μεγαλύτερα «think tank» της σημερινής επαναστατικής διανόησης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοια «κατρακύλα».

Μένει λοιπόν στους σύγχρονους «Πουαρό» την ελληνικής εγκληματολογικής επιστήμης να εισέλθουν στα άδυτα του Μαξίμου, ώστε να διαφωτιστεί  ο ελεύθερος δυτικός κόσμος στην ποθούμενη ανακάλυψη της δρομολογημένης δικαστικής περιπέτειας του Παν. Λαφαζάνη που τώρα είναι «προ των πυλών».

Η κληρονομιά, λοιπόν του κ. Τόσκα που άφησε απλόχερα στην νέα υπουργό την κ. Παπακώστα πιθανά να απασχολήσει και το διεθνές δικαστήριο της Χάγης και το συμβούλιο ασφαλείας του  ΟΗΕ (όπως μας πληροφορούν ανεξάρτητες πηγές της δυτικής ελεύθερης δημοσιογραφικής σκέψης) αφού τέτοια εγκλήματα, σε συνθήκες δυτικού κοινοβουλευτισμού, που κατηγορούν αρχηγούς  κομμάτων, έχουμε να δούμε ως νεοσύστατο ελληνικό κράτος από την εποχή της Βαυαροκρατίας σε βάρος απλών, επωνύμων και ανώνυμων αγωνιστών της εποχής εκείνης. Όταν ο πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο Τραμπ, ανέφερε ότι «Ελλάδα και ΗΠΑ μοιράζονται κοινές αξίες», το εννοούσε! Το αποδεικνύει συνεχώς με συνέπεια, καθαρότητα, ευθύτητα όπως ταιριάζει σε κάθε πολιτικό που μεγάλωσε ως «αριστερός» και «ανακάλυψε τον ρεαλισμό της εποχής». Τέτοια ιστορικά παραδείγματα αρκετά και ιδιαιτέρως θλιβερά…

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας