“Ευαγγελισμός”: Υποχρεωτική συμμετοχή καθαριστριών σε φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ!

1770
ευαγγελισμός

Η Διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” όχι μόνο διοργάνωσε κομματική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο, αλλά απαίτησε και από τις καθαρίστριες να υπογράψουν δηλώσεις συμμετοχής! Με την ΕΡΤ να “εξαφανίζει” από το οπτικοακουστικό υλικό την παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων!

Την καταγγελία για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, κάνει το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, τονίζοντας ότι θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές.

Στην εκδήλωση επιχειρήθηκε δημαγωγικά να εμφανιστεί ότι οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις είναι η λύση του προβλήματος απέναντι στην ύπαρξη εργολάβων, ενώ δόθηκαν και ψεύτικες υποσχέσεις για εξασφάλιση του εργασιακού μέλλοντος των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Το Σωματείο Εργαζομένων, σε παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε, κατήγγειλε τη φιέστα που διοργάνωσε του ΣΥΡΙΖΑ και της Διοίκησης του νοσοκομείου και δήλωσε ότι είναι αντίθετο με τις ατομικές συμβάσεις που συντηρούν την εργασιακή εκμετάλλευση και ομηρία, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για μόνιμη και σταθερή εργασία. Μετά το τέλος της παράστασης αρκετοί εργαζόμενοι από την καθαριότητα εγκατέλειψαν την αίθουσα μαζί με τους εκπροσώπους του Σωματείου.

Συνδικαλιστές του νοσοκομείου σχολίαζαν την ΕΡΤ, που «εξαφάνισε» την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το Σωματείο από το ρεπορτάζ και το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας