Εκτός εαυτού ο Ν. Μπαχτζελί: “Ο Ακιντζί ήταν μαχητής της ΕΟΚΑ”

318
Εκτός εαυτού Ν. Μπαχτζελί

«Σφαγή» γίνεται στην Τουρκία, καθώς το καθεστώς Ερντογάν και οι κυβερνητικοί συνέταιροι Γκρίζοι Λύκοι, έχουν για κόκκινο πανί όσους διαφωνούν με τους σχεδιασμούς τους.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Μουσταφά Ακιντζί, του πρώην ηγέτη του ψευδοκράτους που έχασε τις αποκαλούμενες «εκλογές» από το μαντρόσκυλο του σουλτάνου, Ερσίν Τατάρ. Ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν είπε για τον Ακιντζί ότι «τα ανόητα και προσβλητικά στόματα δεν είναι αρκετά για να μας φιμώσουν» και τον κατηγόρησε μέχρι και για… «μαχητή της ΕΟΚΑ»!

Ο Μουσταφά Ακιντζί προχώρησε σε δήλωση, αναφέροντας:

«Ο πρόεδρος του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε εναντίον μου με μια νέα διάσταση. Για άλλη μια φορά επιτέθηκε στις απόψεις που εξέφρασα στις πρόσφατες δηλώσεις μου με μία γλώσσα υβριστική. Αυτή τη φορά, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε για μένα ήταν «πραγματικό μέλος του ΑΚΕΛ», «Μασόνος και κομμουνιστής» και «μαχητής της ΕΟΚΑ».

Δεν ξέρω τί να πω για αυτό το παραλήρημα. Φυσικά, δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε ένα τέτοιο πολιτικό επίπεδο που σέρνεται στο πάτωμα. Δεν θα παραμείνουμε σιωπηλοί απέναντι στην αντι-δημοκρατική αυτοκρατορία του φόβου που έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία για την Κύπρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας