Γερμανικές εκλογές: Πολύ πιο επικίνδυνη η Γερμανία. Να αποτινάξουμε από την Ελλάδα την γερμανική μπότα

2069
Λαφαζάνης
Δήλωση Παν. Λαφαζάνη στον Τύπο για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών.

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών φέρνουν στο προσκήνιο μια Γερμανία πολύ πιο επικίνδυνη για τους ευρωπαϊκούς λαούς και με πολύ πιο σκληρές ηγεμονικές διαθέσεις.

Η νέα μετεκλογική Γερμανία δεν αφήνει κανένα ίχνος αυταπάτης για το αδιέξοδο μέλλον της ευρωζώνης και της ίδιας της ΕΕ.

Ειδικότερα, όλα δείχνουν ότι η μετεκλογική Γερμανία θα είναι πολύ πιο σκληρή και ακόμα πιο πιεστική και άτεγκτη απέναντι στη χώρα μας και στον καταστροφικό μνημονιακό δρόμο της υποδούλωσης και κοινωνικής λεηλασίας που ακολουθεί η παραδομένη εγχώρια κυρίαρχη πολιτική τάξη.

Οφείλουμε να διαβάσουμε καλά τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών και κυρίως να βγάλουμε πριν είναι πολύ αργά τα σωστά συμπεράσματα.

Οι γερμανικές εκλογές αποτελούν μια μεγάλη ύστατη πρόκληση για την χώρα μας να αλλάξει γρήγορα πορεία και προσανατολισμούς. Αποτελούν εκ των πραγμάτων μια μεγάλη πρόκληση για τον ελληνικό λαό να ενωθεί και να αγωνισθεί για να αποτινάξει την γερμανική μπότα από την Ελλάδα. Για μια νέα διαφορετική Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική με εθνικό νόμισμα και ριζοσπαστικό πρόγραμμα μετασχηματισμού σε ρήξη με την ΕΕ, η οποία θα ακολουθεί μια πορεία ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας