ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Αρχίζουν από απόψε οι απεργίες

955
λογαριασμούς

Ξεκινούν από απόψε το βράδυ οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ως αντίδραση στο σχέδιο νόμου για τις αλλαγές στο καθεστώς απασχόλησης, προσλήψεων και στις υπόλοιπες διοικητικές μεταβολές στη ΔΕΗ.

Όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ, “σε συνέχεια των απεργιακών μας κινητοποιήσεων αποφασίζουμε την έναρξη των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και ώρα 00.01“. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η έναρξη των κινητοποιήσεων για σήμερα, αλλά υπήρξε αναστολή εξαιτίας της κακοκαιρίας,

Στάση εργασίας

Η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ είχε αναβάλει δύο φορές την έναρξη των κινητοποιήσεων εν αναμονή της έναρξης συζήτησης του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Χθες πραγματοποιήθηκε και τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και από τις 15.00 μέχρι τις 18.00 για τα ορυχεία και τους σταθμούς της δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στις 12.00 στη Μεγαλόπολη και στις 17.00 στην Πτολεμαΐδα.

Η απεργία στα ορυχεία ξεκίνησε χθες, στις 11 το βράδυ, κατά την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας